Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Γιορτή Σαρδέλας στον Άγιο Κωνσταντίνο με την Στέλλα Κονιτοπούλου

Ο δραστήριος Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας «Ενάλιος Δαφνούντας»  όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος την Παρασκευή, 18 Αυγούστου, στις 9.30 μ.μ., διοργανώνει τη 10η γιορτή σαρδέλας στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου.

Από τις γιορτές σαρδέλας που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια έχουν περάσει αξιόλογοι καλλιτέχνες. Τη φετινή εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Στέλλα Κονιτοπούλου, μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους παραδοσιακών και νησιώτικων τραγουδιών και ο Βαγγέλης Δούβαλης, ένας εξαίρετος λαϊκός ερμηνευτής.

Μαζί τους θα απολαύσουμε τον Στέλιο Τζανετή στο μπουζούκι, τον Βασίλη Κλουβάτοστο στο βιολί, καθώς και άλλους αξιόλογους καλλιτέχνες. Όλοι τους μας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά με διασκέδαση και χορό, με επιλεγμένα τα καλύτερα θαλασσινά τραγούδια, αλλά και παλιά και σύγχρονα λαϊκά και ρεμπέτικα.

Η είσοδος για το κοινό έχει διαμορφωθεί στα 5 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται πιάτο με ψητές σαρδέλες.

Επιπλέον, στο χώρο θα υπάρχουν ψησταριές και ψυγεία από όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται σουβλάκια, κρύες μπύρες, αναψυκτικά, νερό και αλκοολούχα ποτά, σε ειδικά διαμορφωμένες τιμές.

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.