Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Χαμόγελο του Παιδιού: Διαδικτυακή συνάντηση για τα εξαφανισμένα παιδιά

Διαδικτυακή συνάντηση διοργανώνει σήμερα το Χαμόγελο του Παιδιού  με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά»,  σήμερα 25 Μαΐου.  Στη συνάντηση θα ανακοινωθούν στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης τα επίσημα στατιστικά στοιχεία των εξαφανίσεων ανηλίκων στην Ελλάδα και το εξωτερικό από την ΕΛ.ΑΣ. και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Την έναρξη της συνάντησης, θα κάνει ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κύριος Ελευθέριος Οικονόμου, ως καθ΄ ύλην αρμόδιος, ενώ θα συμμετάσχουν επίσης ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, όπου, μεταξύ άλλων, θα μιλήσει για τη σημαντική πρωτοβουλία «Football Cares»,  οι Αρχηγοί της ΕΛ.ΑΣ., του Λ.Σ. και του Π.Σ. καθώς και επικεφαλής των αρμόδιων φορέων για την πρόληψη και αντιμετώπιση των περιστατικών εξαφάνισης: ΓΕΕΘΑ, ΕΚΑΒ, ΓΓ Πολιτικής Προστασίας, ΓΓ Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

   

Απόψεις

Αθλητικά

Η λέξη «ισότητα» θα ξεχωρίζει στο πίσω μέρος της φανέλας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με την επανεκκίνηση της αγωνιστικής δραστηριότητας του πρωταθλήματος του ΝΒΑ. Ο...
randomness