Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Χειροπέδες για χασισόδεντρα και λαθραίο καπνό

Για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και για παράβαση νομοθεσίας
περί τελωνειακού κώδικα συνελήφθη ένα άτομο στη Λαμία.

Κατασχέθηκαν (21) δενδρύλλια κάνναβης καθώς και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού

Συνελήφθη, χθες (17-07-2020) το πρωί σε περιοχή της Λαμίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο ανωτέρω τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση, όπου εντοπίστηκε να μεταβαίνει, με δίκυκλο μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του, για περιποίηση των δενδρυλλίων, σε ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, όπου και συνελήφθη.
Από τους αστυνομικούς εντοπίστηκαν (21) καλλιεργημένα και επιμελώς κρυμμένα εντός φυσικής βλάστησης, δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (38) εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, μαζί με αντικείμενα ποτίσματος.

 

Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του αλλά και στον ίδιο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (218,3) γραμμαρίων, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και η δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του.Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμία και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Λαμίας.

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων