Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Χιονίζει απο τα ξημερώματα και μέσα στη Λαμία --Αρχίζει και το στρώνει στο δρόμο προς Δομοκό

Χιονίζει απο τα ξημερώματα μέσα στην πόλη της Λαμίας . Στη Βόρεια πλευρά της πόλης το χιόνι εφτασε τα 5 εκατοστά περίπου , ενω δυσκολίες υπάρχουν στην κίνηση των αυτοκινήτων .  
Δύσκολη η κατάσταση και στον δρόμο Λαμίας-Δομοκού απο το 16 χλμ όπου πέφτει πυκνό χιόνι και με δυσκολία γίνεται  η κυκλοφορία.
Στο δρόμο προς Καρπενήσι απο το  το 50ο χλμ προς η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να έχουν  αλυσσίδες γιατί το χιόνι στο οδόστρωμα είναι περίπου στους 10 πόντους.

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στις νοτιότερες περιοχές της χώρας με πυκνές χιονοπτώσεις κατά διαστήματα στα ορεινά και ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα πεδινά.

Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως  τη Στερεά, την Εύβοια, τη Νοτιοανατολική Θεσσαλία, το Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη.

Στα πεδινά θα εκδηλωθούν βροχές, με μικρή πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στο Νότιο Ιόνιο και στη Νότια Πελοπόννησο. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα των παραπάνω περιοχών, σε ημιορεινά τμήματα της Κεντρικής-Βόρειας Πελοποννήσου, της Κεντρικής Στερεάς, της Νοτιοανατολικής Θεσσαλίας και της Εύβοιας.

Μέχρι το βράδυ ωστόσο, καθώς οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν μικρή άνοδο, οι χιονοπτώσεις θα περιοριστούν σε μεγαλύτερα υψόμετρα.