Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Χιονίζει από τα ξημερώματα και μέσα στη Λαμία - Το έστρωσε στην Αμφίκλεια, την Γραβιά και την Υπάτη

Χιόνι πέφτει απο τα ξημερώματα του Σαββάτου και μέσα στη Λαμία ,ενω χιονοπτώσεις  ξεκίνησαν απο χθες το βράδυ  στις ορεινές περιοχές του νομού Φθιώτιδας .  Απο χθες το βράδυ χιονίζει στην Αμφίκλεια ,το Δομοκό ,ενω το εστρωσε στην Υπάτη ,το Μπράλο και τη Γραβιά . 

Επι ποδός βρίσκονται οι ανδρες της Τροχαίας αλλά και οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και της Περιφέρειας ,ετοιμες να επέμβουν σε περιπτωση που παρουσιαστούν προβλήματα .

Η Περιφέρεια Στερεάς έχει βγάλει στους δρόμους  όλα τα μηχανήματά και κάνει παρεμβάσεις όπου χρειαστεί.

Τη νύχτα  στα βόρεια προάστια της Λαμίας,  αυτοκίνητα του Δήμου εριχναν  αλάτι στους δρόμους, ενω τα μηχανήματα του Δήμου  χρειάστηκε να επέμβουν σε πολλές κοινότητες στην περιοχή της Υπάτης, άλλα και γύρω από τη Λαμία.

Χιόνι πέφτει και στο   Μαρτίνο με την  Τροχαία να εχει  διακόψει  την κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στο ύψος της Τραγάνας και στα διόδια της Μαυρομαντήλας αφου χιονίζει   και στους Αγίους Θεοδώρους, Πελασγία και Ράχες.   

Από το μεσημέρι του Σαββάτου τα χιόνια θα σταματήσουν παντού στο νομό, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας , ωστόσο η θερμοκρασία θα παραμείνει αρνητική όλο το 24ωρο με την ελάχιστη να πέφτει έως τους -6 βαθμούς και τη μέγιστη στους -3. Με λίγη συννεφιά και αρνητικές θερμοκρασίες θα κυλήσει και η Κυριακή.
 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ πρέπει να επιδείξουν πεζοί και οδηγοί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου λόγω του ισχυρού παγετού, ο οποίος σε συνδυασμό με το χιόνι  όπου έχει πέσει δε θα μπορεί να λιώσει, θα μετατρέψει τους δρόμους σε παγοδρόμια. 

Φωτογραφίες