Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η διάσημη ομάδα Κρεοπωλών MEATING GREECE στην κοπή πίτας του ΕΒΕ στα Καμένα Βούρλα

Παρουσία των μελών του Επιμελητηρίου, εκπροσώπων της τοπικής Αυτοδιοίκησης, βουλευτών , επιχειρηματιών και εκλεκτών καλεσμένων, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο ''ΓΑΛΗΝΗ'' στα Καμένα Βούρλα .

Στην εκδήλωση του ΕΒΕ Φθιώτιδας παραβρέθηκε και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο υπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος Σταικούρας .

Τις δικές του ευχές για τη νέα χρονιά έδωσε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης , ευχόμενος σε όλες και σε  όλους μια δημιουργική χρονιά με ευημερία για την επιχειρηματική κοινότητα της  Φθιώτιδας γεμάτη υγεία και ευτυχία. 

Μετά απο πρόσκληση της Διοικούσας Επιτροπής  του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας  ,  βρέθηκε στο Mitsis Galini Wellness Resort & Spa, στα Καμένα Βούρλα,στα Καμένα Βούρλα και η MEATING GREECE , η διάσημη ομάδα Κρεοπωλών και για πρώτη φορά φέτος σε όλη την Ελλάδα εμφανίστηκε επί σκηνής, πραγματοποιώνττας επίδειξη τεχνικών κοπής και παρασκευασμάτων. 

«Στηρίζουμε έμπρακτα τα τοπικά προϊόντα και ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο Θανάση Κυρίτση Θανάσης, τον Νίκο Ζιάκα και τους συνεργάτες τους, δήλωσε η manager κ. Λάρα Σταθοπούλου .

Εύχομαι

Φωτογραφίες

    

Απόψεις