Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Εξοργισμένος από την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ακόμα περισσότερο στο χώρο της διαιτησίας, εμφανίστηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του με τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο ισχυρός άνδρας της «κυανόλευκης» ΠΑΕ σημείωσε μεταξύ άλλων πως η διαιτησία έχει φτάσει το ποδόσφαιρο στα όρια κανιβαλισμού ενώ… έγραψε η ατάκα του για το VAR, τονίζοντας πως θα έπρεπε να λέγεται αλλιώς στην Ελλάδα.
«Μιλάμε για ένα ποδόσφαιρο που έχει φτάσει στα όρια του κανιβαλισμού από τη διαιτησία και το λέω αυτό με κάθε ευθύνη. Είμαστε μια υγιής ομάδα, δε στηριζόμαστε σε μεγάλα σωματεία, το έχουμε αποδείξει στην πορεία μας. Δυστυχώς, αυτά τα καθαρά και υγιή σωματεία, δεν τα θέλουν στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Καλώ τον υπουργό άμεσα να πάρει αποφάσεις γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό το πρωτάθλημα! Αυτά που ζούμε το τελευταίο διάστημα, έχουν ρίξει το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο πολύ χαμηλά. Ζούμε διαιτησίες με ένα VAR, που εδώ στην Ελλάδα θα γράψει ιστορία… Αυτό δεν είναι VAR, είναι… γ’μαρ. Ζητώ συγνώμη αλλά έτσι είναι. Το ξεφτιλίσαμε το άθλημα».
Ενώ έκλεισε με αναφορά στα λεγόμενα του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια: «Είχε δίκαιο, όπως φαίνεται, ο Αλέξης Κούγιας όταν έλεγε ότι κάποιοι θέλουν συγκεκριμένες ομάδες στα Play Off για τους δικούς τους λόγος και δεν θέλουν ομάδες καθαρές, δίκαιες και τίμιες. Εμείς ξέρουμε ότι κάποιοι δεν μας θέλουν στο ποδόσφαιρο και επιχειρηματικά και παραγοντικά.
Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω, είναι ότι μέχρι την τελευταία στιγμή που θα ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, θα είμαι Λαμία και μόνο Λαμία».

 

 

   

randomness