Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η “PWU ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.” με συνέπεια στο πλευρό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας

Το Πνεύμα των Χριστουγέννων φαίνεται πως εκτός από τους ιδιώτες, προτρέπει σε πράξεις προσφοράς και αγάπης και τις επιχειρήσεις. Στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης, η εταιρεία “PWU ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ I.K.E.” του κυρίου Γεωργίου Υφαντή και το κατάστημα “Print With Us”, που βρίσκεται Δροσοπούλου 17 & Έσλιν στη Λαμία, σε ένδειξη υποστήριξης και αναγνώρισης των υπηρεσιών που προσφέρει το Αστυνομικό Σώμα δώρισαν την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου εκτυπωτικά αναλώσιμα στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας.

Επιβεβαιώνοντας την έμπρακτη στήριξη της στο πολύτιμο έργο των αστυνομικών και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν επαγρυπνώντας στο πλευρό των πολιτών, η “PWU ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ I.K.E.” και ο κύριος Υφαντής προχώρησαν για δεύτερη φορά σε δωρεά προϊόντων για την κάλυψη των αναγκών της Ελληνικής Αστυνομίας, διαθέτοντας για τις ανάγκες του τμήματος συνολικά 23 μονάδες συμβατών ανταλλακτικών τόνερ γνωστών εταιρειών και 20 πακέτα φωτοτυπικού χαρτιού Α4. 

Νωρίς το πρωί, ο κύριος Υφαντής μαζί με τους συνεργάτες του βρέθηκαν στην έδρα της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, όπου τους υποδέχθηκαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Νικόλαος Γεωργακόπουλος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας, Υπαστυνόμου Α’ Αργύρης Μαυράκης.

Κατά τη σύντομη συνομιλία που ακολούθησε ο κ. Γεωργακόπουλος εξέφρασε τη χαρά και την ευγνωμοσύνη του για την ανιδιοτελή προσφορά του κ. Υφαντή, ο οποίος με τη σειρά του υπερθεμάτισε λέγοντας πως η ενίσχυση και υποστήριξη των θεσμών απαιτεί συνέπεια και είναι καθήκον όλων των πολιτών. Από τη συζήτηση, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αναφορές στα ζητήματα της επικαιρότητας με την Κοινωνία και την ασφάλεια των πολιτών να διατηρούν τα πρωτεία.

 

Φωτογραφίες