Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κακοποίηση ζώων στη Λάρυμνα καταγγέλλει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας

Κακοποίηση ζώων στη Λάρυμνα καταγγέλλει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας , ζητώντας απο τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν , ωστε να βρεθούν οι δράστες αυτού του αποτρόπαιου κακουργήματος . Σύμφωνα με την καταγγελία του Φιλοζωικού Συλλόγου , τρία σκυλιά και ενα κουτάβι βρήκαν φρικτό θάνατο απο φόλες που είχαν τοποθετήσει οι δράστες .
Για το τραγικό περιστατικό, ειδοποιήθηκε ο Φιλοζωικός Σύλλογος από κάτοικο της Λάρυμνας τον κ. Καραμάνη . Ο ίδιος ανέλαβε τη περίθαλψη του κουταβιού που κάποιος συμπολίτης του αποφάσισε να ταΐσει με φόλα. Προχθές είχαν βρει φρικτό θάνατο στο ίδιο σημείο τρία ακόμη σκυλιά.
Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Χρυσάνθη Καραγιάννη ζητά από τους κατοίκους της Λάρυμνας να γνωστοποιήσουν οποιαδήποτε πληροφορία για το περιστατικό ή να ενημερώσουν σχετικά το αρμόδιο Α.Τ.
Επίσης ζητά από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή να ερευνήσει το περιστατικό με τη βαρύτητα που ο νόμος έχει προσδώσει στην κακοποίηση ζώων, αυτή δηλαδή του ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ώστε να βρεθεί γρήγορα ο δολοφόνος.
Αμεση ηταν η αντίδραση του Αντιδημάρχου του Δήμου Λοκρών Νίκο Σωτήρχου , ο οποίος προέβη αμέσως στις απαραίτητες ενέργειες ενημερώνοντας τις αρμόδιες αρχές .

    

Απόψεις

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness