Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Καλωσόρισαν τους πρωτοετείς στο ΤΕΙ Στερεάς

Εκδήλωση Υποδοχής στους πρωτοετείς Φοιτητές του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας στην Λαμία , πραγματοποιήθηκε  το πρωί της Τετάρτης στο Αμφιθέατρο του Κτιρίου της Βιβλιοθήκης .   Τους φοιτητές που εισήχθησαν και εγράφησαν  φέτος στα τμήματα  Νοσηλευτικής, Φυσικοθεραπείας, Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Μηχανικών   υποδέχθηκαν  εκ μέρους της Διοίκησης του ΤΕΙ Στερεάς ο  Αναπληρωτής  Πρύτανης ς κ. Στριμπάκος  Νικόλαος παρουσία του Αναπληρωτή Πρύτανη κ Μερτζάνη Αριστείδη. Από τη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας καλωσόρισε και ενημέρωσε τους νέους φοιτητές ο Κοσμήτορας της Σχολής κ. Γιόφτσος Γεώργιος.

Η ανταπόκριση των πρωτοετών ήταν μεγάλη και η ενημέρωση που έγινε για τις σπουδές και τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρονται στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας από τους αρμόδιους των Τμημάτων Συντονισμού Σπουδών, Σπουδαστικής Μέριμνας, Βιβλιοθήκης και Δικτύου και Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών ήταν χρήσιμη για τα πρώτα βήματα των νεοεισερχομένων φοιτητών.

Στην τελετή υποδοχής παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι και Καθηγητές των Τμημάτων που εδρεύουν στη Λαμία ενώ η εκδήλωση έκλεισε με video παρουσίαση γνωριμίας με την πόλη και την ευρύτερη περιοχή.