Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κατερίνα Μπατζελή: «Με την Εργατική Πρωτομαγιά τιμούμε τους καθημερινούς αγώνες όλων των πολιτών όλων των εργαζόμενων»

«Με την Εργατική Πρωτομαγιά τιμούμε τους καθημερινούς αγώνες  όλων των πολιτών, όλων των εργαζόμενων», σημειώνει σε δήλωσή της η επικεφαλής της παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας "Πατρίδα μας η Στερεά", Κατερίνα Μπατζελή, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι ο αγώνας είναι θα είναι συνεχής.

Η κα Μπατζελή, αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή της:

«Με την Εργατική Πρωτομαγιά τιμούμε τους καθημερινούς αγώνες  όλων των πολιτών, όλων των εργαζόμενων»,

O αγώνας ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ,

Για τη βελτίωση της κοινωνικής κατάστασης, για την προστασία των εργασιακών συνθηκών που συρρικνώθηκαν και καταστρατηγήθηκαν   επιλεκτικά κατά τη διάρκεια της πανδημικής  κρίσης,  της αξιοπρεπούς επιβίωσης των νοικοκυριών  που πλήττονται από την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια που ροκανίζουν τα ήδη κτυπημένα εισοδήματα τους,  της καταστρατήγησης του Κράτους Πρόνοιας, της προστασίας των οικογενειών από το συσσωρευμένο ιδιωτικό χρέος και της απώλειας των σπιτιών τους , της ενεργούς συμμετοχής στην λήψη αποφάσεων της διακυβέρνησης των θεσμών, της  Δημοκρατίας.

O αγώνας ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ,

Απέναντι σε κάθε κυβερνητική πολιτική και παρέμβαση  που επιλέγει   συνειδητά ώστε να μην υπάρχουν –όπως έχει γίνει μέχρι τώρα- άμεσα και αποφασιστικά μέτρα για την προάσπιση της κοινωνική δικαιοσύνης, της κοινωνικής συνοχής, και εργασιακών σχέσεων, των ανισοτήτων και της νέας φτωχοποίησης, νοικοκυριών και μικροεπιχειρήσεων  που γίνεται με την συνεχιζόμενη την ενεργειακή κρίση».  

 

 

    

 

Απόψεις

Αθήνα, 23/06/2022Χθες το απόγευμα είχα την ευκαιρία να βρεθώ με τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη και συζητήσαμε διάφορα θέματα για το ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο, για το...