Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος :''Ξαναδείτε τα συστήματά σας παιδιά '' !

 

Με αρκετή δόση χιούμορ σχολιάζει την προσωπική του περιπέτεια ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδας Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος με αναρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό .
''Έφτασαν οι ειδοποιήσεις για το εμβόλιο .Εγώ στον Δομοκό, αποδεκτό  .Η Μαρία,η σύζυγος ,στην Δυτική Φραγκίστα Ευρυτανίας.
Μην το ψάχνετε,την ίδια διεύθυνση κατοικίας έχουμε,στον ίδιο Δήμο είμαστε δημότες και βεβαίως καμμία σχέση με Ευρυτανία είχε η έχει.
Μετά θα λένε οι στατιστικές για το πόσοι δεν αποδέχθηκαν και πόσοι δεν προσήλθαν.-
Ξαναδείτε τα συστήματά σας παιδιά ,κάπου χάνουν λάδια''☁️

Σύμφωνα με το εμβολιαστικό πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας οι πολίτες ηλικίας 60-65 ετών που θέλουν να εμβολιαστούν , δεν εχουν αλλη επιλογή απο το να διανύσουν μέχρι και 150 χιλιόμετρα για να κάνουν το εμβόλιο της AstraZeneca , αφου αυτό γίνεται μόνο στα Κέντρα Υγείας της Στυλίδας και του Δομοκού .

Οι πολίτες ηλικίας 70 και ανω εμβολιάζονται με το εμβόλιο της Pfizer και αυτό γίνεται στο Νοσοκομείο Λαμίας , στο ΙΚΑ Λαμίας και στο Κέντρο Υγείας των Καμένων Βούρλων .  Ο Δήμος Λοκρών , δεύτερος σε πληθυσμό στο Νομό Φθιώτιδας, με αυξημένο αριθμό κρουσμάτων σε σχέση με τον υπόλοιπο Νομό και τη μεγαλύτερη χιλιομετρική απόσταση από την έδρα του Νομού, τη Λαμία,  παραμένει χωρίς εμβολιαστικό κέντρο.
Αυτό εχει ως συνέπεια οι πολίτες  της ηλικιακής ομαδας 70 και ανω που κατοικούν στη  Λάρυμνα και το Μαρτίνο για να εμβολιαστούν θα πρέπει να μετακινηθούν στο Κέντρο Υγείας των Καμένων Βούρλων . Οι πολίτες που ανήκουν στις ηλικιακές ομάδες 60-65 θα πρέπει να κάνουν πολύ  περισσότερα χιλιόμετρα αφου το εμβόλιο της AstraZenecaπ γι'αυτές τις ηλικίες γίνεται μόνο στα Κέντρα Υγείας Στυλίδας και Δομοκού .
Αντίστοιχη   ταλαιπωρία περιμένει και τους πολίτες στα Μάρμαρα και την Κολοκυθιά , θα πρέπει να διανύσουν  πολλά χιλιόμετρα για να εμβολιαστούν  στη Λαμία ή στα Κέντρα Υγείας του Δομοκού και της Στυλίδας αν ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 60-65 . Αντίστοιχη ταλαιπωρία περιμένει και τους πολίτες της ιδιας ηλικιακής ομάδας που κατοικούν στην επαρχία Δομοκού . Μεγάλη χιλιομετρικά απόσταση θα πρέπει να διανύσουν για να εμβολιαστούν και οι κάτοικοι της Γλύφας και της Πελασγίας , αφου το Κέντρο Υγείας Στυλίδας εμβολιάζεται η ηλικιακή ομάδα 60-65 ετών με το εμβόλιο της AstraZeneca .

    

randomness