Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κρούσμα κορονοϊού στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας - Ψυχραιμία και τήρηση των μέτρων προστασίας συνιστά η δήμαρχος, Αθανασία Στιβακτή

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού, υπήρξε την Πέμπτη (10/9) στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, όπως γνωστοποίησε η δήμαρχος της περιοχής, Αθανασία Στιβακτή, με σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα, με όσα έγιναν γνωστά από τη δήμαρχο, πρόκειται για μια 56χρονη γυναίκα που κατάγεται και διαμένει μόνιμα στην Αμφίκλεια, ενώ συστήνει στους δημότες της, ψυχραιμία και τήρηση των μέτρων προστασίας για την αποφυγή διασποράς του ιού.   

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Σήμερα διαπιστώθηκε στον Δήμο μας το πρώτο θετικό δείγμα με COVID-19 σε 56χρονη γυναίκα που κατάγεται και διαμένει μόνιμα στην Αμφίκλεια. Ήδη είναι σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση των επαφών της, ενώ η ίδια και η οικογένειά της έχουν μπει σε καραντίνα. Ο Δήμος έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έχει ενημερώσει όλους τους υγειονομικούς φορείς και παραμένει σε πλήρη συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Συνιστούμε σε όλους τους δημότες μας ψυχραιμία και τήρηση των μέτρων προστασίας για την αποφυγή διασποράς του ιού. Παρακαλούμε σε κατανόηση της δύσκολης αυτής πραγματικότητας και στην ώριμη αντιμετώπισή της, χωρίς στοχοποίηση της ασθενούς και των οικείων της. Είναι ώρα ατομικής και συλλογικής ευθύνης αλλά και επίδειξης αλληλεγγύης, γιατί ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις ούτε εξαιρέσεις και ο καθένας από εμάς μπορεί δυνητικά να νοσήσει». 

 

 

   

randomness