Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

"Λαμιακός Τύπος" 33 χρόνια, 3 Σεπτεμβρίου 2015 - Έναρξη της ψηφιακής έντυπης έκδοσης

Αγαπητέ/ή αναγνώστη,

Στις 3 Σεπτεμβρίου συμπληρώθηκαν 33 χρόνια, από το ξεκίνημα της έκδοσης του έντυπου ¨Λαμιακού Τύπου¨ από την εταιρεία μας το 1982. Με αφορμή αυτή την επέτειο στις 3 Σεπτεμβρίου 2015, κάναμε την επίσημη έναρξη της ψηφιακής έντυπης έκδοσης του ¨Λαμιακού Τύπου¨ στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: www.lamiakos-typos.gr.

Είναι μία προσπάθεια που ετοιμάζεται αρκετό χρονικό διάστημα για να καλύψει τις  σύγχρονες ανάγκες των αναγνωστών μας και τις όποιες αδυναμίες του έντυπου φύλλου. Το στάδιο γνωριμίας με την δωρεάν πρόσβαση στη ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας μας ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015. Από την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 η ανάγνωση της ψηφιακής έντυπης έκδοσης έχει ένα συμβολικό κόστος για τους αξιότιμους αναγνώστες μας. Το κόστος είναι δέκα (10) ευρώ, για το διάστημα 4 Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2015. Ζητούμε την κατανόησή σας και τη συνδρομή σας σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς  για να συνεχίσουμε την προσπάθεια της έκδοσης. Οι υπόλοιπες υπηρεσίες ενημέρωσης θα συνεχίσουν να παρέχονται Δωρεάν.

Παρακαλούμε να φροντίσετε για τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδας μας, ώστε να έχετε τη δυνατότητα εγγραφής στην υπηρεσία πρόσβασης στην ψηφιακή ΄έντυπη έκδοση. Το χρηματικό ποσό της εγγραφής μπορεί να κατατεθεί είτε στα γραφεία της εταιρείας Ηρώων 3 είτε σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

Επισημαίνουμε πως η έντυπη έκδοση συνεχίζεται κανονικά. Οι κυρίες/κύριοι οι οποίοι  είναι ήδη  συνδρομητές μπορούν να αναζητήσουν την υπηρεσία πρόσβασης στην ψηφιακή έντυπη έκδοση στα γραφεία μας χωρίς χρηματική επιβάρυνση.

Ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας και ιδιαίτερα τους συνδρομητές του "Λαμιακού Τύπου". Μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια με την οικονομική συνεισφορά τους για Ανεξάρτητη  και Πλουραλιστική ενημέρωση! Διότι μόνο με τη δική τους συνεισφορά μπορεί να υπάρχει ελεύθερο βήμα έκφρασης ιδεών, απόψεων, σχολίων και αντικειμενική  ενημέρωση!

 

              Με εκτίμηση

   Ο διευθυντής του ¨Λαμιακού Τύπου¨

                                                                        Σπυρίδων Αλ. Ρίζος

 

    

randomness