Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Λύση στο πρόβλημα λειψυδρίας της Αταλάντης δρομολογεί ο Δήμος Λοκρών

Οριστική λύση στο χρόνιο πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετώπιζε ο Δήμος Λοκρών τους καλοκαιρινούς μήνες δρομολογεί η νέα Δημοτική Αρχή. 

Ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές εξασφάλισε από το Υπουργείο Εσωτερικών επαρκή αύξηση της χρηματοδότησης για να ολοκληρωθεί το έργο κατασκευής νέας δεξαμενής που θα καλύψει τις ανάγκες της Αταλάντης τους θερινούς μήνες.

Η λειψυδρία που αντιμετωπίζει η πόλη της Αταλάντης τους θερινούς μήνες στα σημεία που βρίσκονται σε υψόμετρο σχετίζεται με τη μικρή χωρητικότητα των δεξαμενών που καλύπτουν το δυτικό κομμάτι της πόλης. Ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου που θα τοποθετηθεί η δεξαμενή και τους επόμενους μήνες θα γίνει η τοποθέτηση της δεξαμενής και η διασύνδεση της με το αντλιοστάσιο του Δήμου και το δίκτυο υδροδότησης.

“Αποτελεί ένα σύνθετο έργο που η ολοκλήρωση του θα σηματοδοτήσει την επάρκεια υδροδότησης της Αταλάντης για τις επόμενες δεκαετίες” τονίζει ο Δήμαρχος Λοκρών.

 

 

    

Απόψεις

Γράφει ο Στέλιος Παπαθεμελής Τα ελληνικά πολιτικά κόμματα χρωστούν τα μαλλιοκέφαλά τους σε δανεικά και αγύριστα που ευκαίρως-ακαίρως έχουν λάβει από το κράτος. Σε...