Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με 8 θέματα συνεδριάζει στις 28 Απριλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Μακρακώμης

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Σπερχειάδας θα πραγματοποιηθεί το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μακρακώμης, την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022, στις 8 το βράδυ.

Η συνεδρίαση θα γίνει με φυσική παρουσία όσων συμμετεχόντων Δημοτικών συμβούλων και Προέδρων κοινοτήτων είναι πλήρως εμβολιασμένοι, ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο εξάμηνο και μέσω τηλεδιάσκεψης στην περίπτωση που οι συμμετέχοντες Δημοτικοί σύμβουλοι και Πρόεδροι κοινοτήτων δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή δεν έχουν νοσήσει κατά το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική αναφερόμενη ΚΥΑ.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :

Θέμα 1. ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΥΔΡΟΝΟΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΤΟΥΣ 2022.

Θέμα 2. ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΕΛΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022 ΚΑΙ ΕΦΕΞΗΣ.

Θέμα 3. ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΗΠΙΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.

Θέμα 4. ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 4 ΤΟΥ Ν. 4479/2017.

Θέμα 5. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΠΙ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΑΞΩΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΙΑ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΟ (ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ Ε=4967.934 Μ2), ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Θέμα 6. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΠΙ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ κ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΣΑΞΩΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΓΙΑ ΓΕΩΤΕΜΑΧΙΟ (ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ Ε=4830.961 Μ2), ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Θέμα 7. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΠΙ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Β. ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΡΟΥΓΚΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Θέμα 8. ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ.


Εισηγητής των παραπάνω θεμάτων θα είναι ο Δήμαρχος Μακρακώμης.