Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με αντιπροσωπεία αγροτών της Αν. Φθιώτιδας συναντήθηκε η Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου

Με αντιπροσωπεία μελών της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας, Αγροτικού Συλλόγου Στυλίδας – Εχιναίων και Αγροτικού Συλλόγου Πελασγίας , συναντήθηκε η  Δήμαρχος Στυλίδας Βιργινία Στεργίου . Συζητήθηκαν γενικά θέματα που απασχολούν όχι μόνο τους αγρότες της περιοχής , αλλά ευρύτερα τους δημότες της Αναατολικής Φθιώτιδας .
Ειδικότερα όμως δόθηκε έμφαση στα ζητήματα της αποζημίωσης των ελαιοπαραγωγών για την επιτραπέζια ελιά, της αγροτικής οδοποιίας και της άρδευσης.
Η Δήμαρχος δεσμεύτηκε να ζητήσει εκ νέου από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων την καταβολή οικονομικής ενίσχυσης σε όλους ανεξαιρέτως τους παραγωγούς της Ανατολικής Φθιώτιδας, χωρίς καμία διάκριση, όσον αφορά στο προϊόν που παράγουν.
Επίσης η Δήμαρχος ενημέρωσε την αντιπροσωπεία ότι σχετικά με το ζήτημα της αγροτικής οδοποιίας, έχει ήδη εκπονηθεί μελέτη η οποία θα υποβληθεί σύντομα προς αξιολόγηση και χρηματοδότηση στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπουργείου Εσωτερικών "Αντώνης Τρίτσης".
Τέλος, όσον αφορά στην άρδευση, εκτός από την κατασκευή του αρδευτικού δικτύου στους Μύλους που πρόσφατα επετεύχθη η χρηματοδότηση του, η δημοτική αρχή , οπως αναφέρει η Δήμαρχος σκοπεύει να εξυγιάνει σταδιακά το αρδευτικό δίκτυο σε ολόκληρο το Δήμο.
 

    

randomness