Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με στελέχη και φίλους του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε χθες στη Λαμία ο Νίκος Ανδρουλάκης

''Για να επιστρέψει ο κόσμος που εφυγε απο το ΠΑΣΟΚ πρέπει η δημοκρατική παράταξη να ανανεωθεί πολιτικά και ηθικά '', υποστήριξε  ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα της κεντροαριστεράς Νίκος Ανδρουλάκης , μιλώντας σε συγκέντρωση στελεχών και φίλων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λαμίας  . Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη η δημοκρατική συμπαράταξη θα κερδίσει το στοίχημα της ανασυγκρότησης και θα καταφέρει να πείσει και πάλι την ελληνική κοινωνία μόνο αν αξιοποιήσει τα στελέχη της νέας γενιάς και βάλει οριστικά στο περιθώριο τα σύμβολα της δημαγωγίας και του οπορτουνισμού . Στην ομιλία του ο κ. Ανδρουλάκης ασκησε σκληρή κριτική τόσο στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , οσο και στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας οτι μεν πρώτοι επιχειρούν να κρατηθούν στην εξουσία με διχαστικά διλήμματα , ενω η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας χωρίς να προτείνει τίποτα το διαφορετικό επιδιώκει την επιστροφή της στην εξουσία και τη διακυβέρνηση της χώρας . 

 

Στη συνάντηση ο ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να συζητήσει με παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ  , αφου πρώτα τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στη συγκέντρωση . 

«Πρέπει να δείξουμε ένα άλλο δρόμο , τον δρόμο της πραγματικής ελπίδας  και όχι τον δρόμο των μεγάλων συζητήσεων που δεν οδήγησαν πουθενά. Η παράταξη μας πρέπει να ενωθεί να ανανεωθεί με ένα σύγχρονο πολιτικό λόγο , με ένα σύγχρονο πρόγραμμα και να παίξει  σημαντικό ρόλο  στην ανάπτυξη της πατρίδας μας » τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στο εγχείρημα ανασυγκρότησης της κεντροαριστεράς  

 Ο  κ. Ανδρουλάκης σημείωσε πως το εγχείρημα που είναι σε εξέλιξη   δεν είναι στενά κομματικό, έχει να κάνει με το μέλλον της χώρας, για να διευκρινίσει οτι ''αν η παράταξή μας δεν πετύχει και  εμείς αποτύχουμε τότε  τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για την  χώρα''.Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη  δεν ηττήθηκαν οι ιδέες μας , ηττήθηκαν  πρόσωπα , νοοτροπίες, καθεστωτικές ιδέες.  Πρέπει σε μια νέα αρχή να αγκαλιάσουμε όλες τις τάξεις  τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας με αξιοκρατία και κοινωνική συνοχή .  Μην αφήσουμε την δική μας αδυναμία να την κάνουν οι άλλοι δικό τους πλεονέκτημα .» 

Φωτογραφίες

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.