Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με στολές προμηθεύονται τα πληρώματα ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας της Φθιώτιδας

Τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας -Στερεάς προέβη στην προμήθεια στολών για τα πληρώματα ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας.

Οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Υγείας ευλπιστούν οτι  σύντομα και στο πλαίσιο της υγειονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα μας, τα Κέντρα Υγείας του νομού μας αλλά και γενικότερα η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, η οποία αποτελεί και τη βάση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, να ενισχυθούν και να οργανωθούν με βάση τα σύγχρονα Ευρωπαϊκά Πρότυπα, έτσι ώστε ο πολίτης και συνάνθρωπος να απολαμβάνει τις υγειονομικές υπηρεσίες που δικαιούται, χωρίς περικοπές και περιορισμούς.

Το Σωματείο Εργαζομένων , ευχαριστεί τη διοίκηση και ιδιαιτέρως τον διοικητή  Φώτη Σερέτη, όπου επιτέλους και μετά από δεκαετίες αδιαφορίας για πρώτη φορά ικανοποιείται ένα από τα χρόνια ( άκρως απαραίτητα για να επιτελέσει το έργο του το προσωπικό) αιτήματα του σωματείου μας.

Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο  Διοικητής της 5ης ΥΠΕ έχει δρομολογήσει ,  την προμήθεια στολών εργασίας για όλο το προσωπικό (ιατρονοσηλευτικό και λοιπό) των Κέντρων Υγείας του νομού Φθιώτιδας .

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της διοίκησης  για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των Κέντρων Υγείας του νομού μας όπως η ενίσχυση σε προσωπικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.