Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Με την ελπίδα της ανάκαμψης γιόρτασαν στη Λαμία την Πρωτοχρονιά !

Με κάθε επισημότητα και με την ελπίδα οτι το 2018 θα είναι η χρονιά που θα σηματοδοτήσει την αφετηρία της οικονομικής ανάκαμψης για την πατρίδα μας , οι τοπικές αρχές γιόρτασαν σήμερα στη Λαμία την Πρωτοχρονιά . Η υποδοχή του νέου ετους εγινε το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό , με επίσημη δοξολογία  χοροστατούντος του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Νικολάου και παρουσία σύσσωμης της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου. 

 Στους αιρετούς αρχοντες , τον ιερό κλήρο, το στρατό και τον ευλογημένο λαό , ο Μητροπολίτης ευχήθηκε χαρά, υγεία ευλογία, πρόοδο και ειρήνη κατά το νέο έτος.

 

          Αμέσως μετά την Δοξολογία ο Μητροπολίτης  κατά το έθιμο μετέβη στο Περιφερειακό Κατάστημα Στερεάς Ελλάδος προκειμένου να ευλογήσει και να κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη  Φθιώτιδος Θύμιου Καραΐσκου και όλων των επισήμων.

Η Φιλαρμονική του Δήμου εξω απο τον Μητροπολιτικό Ναό εψαλε τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς .  Την αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος ευχόμενους σε ολους χρόνια πολλά και καλά με οικογενειακή γαλήνη και κοινωνική ευημερία , ενω εξέφρασε την ελπίδα το 2018 να επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις των πολιτικών και να υπάρξει πραγματική ανάπτυξη . 

Το τυχερό νόμισμα κέρδισε ο Συνταγματάρχης του ΚΕΥΠ Δημήτρης Γουργιώτης. 

''Περιμένουμε το 2018 με ελπίδα σε μια εποχή που είναι πολύ δύσκολη και πάνω από την Ευρώπη απλώνεται το πέπλο του τρόμου.  Για να αλλάξει ο χρόνος πρέπει να αλλάξει το μυαλό του ανθρώπου και να μαλακώσει η καρδιά μας. Μέσα μας πρέπει να ανατείλει νέα μέρα και την ελπίδα μας πρέπει να την εναποθέσουμε στο Θεό, διότι μόνο αυτός μας διαφυλάττει'' τόνισε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Νικόλαος .Στην γιορτή της Πρωτοχρονιάς παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αποστόλης Καραναστάσης , Γιάννης Σαρακιώτης , Δημήτρης Βέττας και Χρήστος Σταικούρας , ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης , ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Λάμπρου , ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Χειμάρας , οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Θανάσης Καρακάντζας , Γιάννης Περλεπές και Δημήτρης Κυρίτσης , οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Κλειτσάκης και Δημήτρης Συλεούνης ,ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης , ο Προιστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Σπύρος Πιλιτζίδης , ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Βασίλειος Μπέλλος , ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νίκος Γεωργακόπουλος , εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού Σώματος και απλοί πολίτες .   

Φωτογραφίες