Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μεγαλύτερη ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ζητούν Μπατζελή, Γκλέτσος και Αναγνωστάκης

Να ενισχυθεί η χρηματοδότηση των προγραμμάτων της Περιφέρειας που προορίζονται για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ζήτησαν οι επικεφαλείς των παρατάξεων της μειοψηφίας Απόστολος Γκλέτσος, Δημήτρης Αναγνωστάκης και Κατερίνα Μπατζελή.

Στα πλαίσια των διαπαραταξιακών συνεργασιών, οι τρεις περιφερειακοί σύμβουλοι έθεσαν από κοινού θέμα, σχετικά με την άμεση αντιμέτωπη των προβλημάτων βιωσιμότητας και στήριξης των ΜΜΕ που πλήττονται για μεγάλο χρονικό διάστημα και από την πανδημία.

Οι προτάσεις των περιφερειακών συμβούλων, επικεντρώνονται στην καλύτερη διαχείριση και επαναπροσδιορισμό των ισχυόντων προγραμμάτων αλλά και στην διεκδίκηση περισσοτέρων πόρων που μπορεί να φθάσουν και μέχρι 80 εκ.ευρω, με πόρους από το ΕΣΠΑ και από το Ταμείο Ανάκαμψης καθώς και με ελαστικοποίηση και των προϋποθέσεων ένταξης των επιχειρήσεων.

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας, στο φύλλο του Σαββάτου 24 - Κυριακής 25 Οκτωβρίου.

 

 

    

Απόψεις

Η Ημέρα Πανελλαδικού Εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Νοεμβρίου, ημερομηνία της ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοποτάμου, καθιερώθηκε...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness