Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Στυλίδας με το Εθνικόκαι Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 
Μνημόνιο Συνεργασίας με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών υπέγραψε tην Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Στυλίδας  . Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του ΟΣΚ, στο Πάρκο του Λαού στη Στυλίδα παρουσία του του Υπουργού Οικονομικών  Χρήστου Σταϊκούρα  , του  Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. κ. Συμεών,  του Βουλευτή  Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη  Σαρακιώτη, εκπροσώπων της Περιφέρειας και πολιτών του Δήμου Στυλίδας.
 
Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών εκπροσώπησαν ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης  Νικόλαος Βούλγαρης, ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής  Χρήστος Καραγιάννης, ο Καθηγητής Ωκεανογραφίας  Σεραφείμ Πούλος και ο Καθηγητής της Χημείας  Νικόλαος Θωμαΐδης.
Σκοπός  της συνεργασίας του Δήμου Στυλίδας με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών  είναι η ανταλλαγή τεχνογνωσίας, η αξιοποίηση των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΕΣΠΑ, η συμμετοχή σε κοινά ερευνητικά προγράμματα με δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της έρευνας, η παροχή επιστημονικών συμβουλών από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στους τομείς της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης, της ενέργειας, της γεωργίας, της κτηνοτροφίας, της αλιείας, του περιβάλλοντος, της ιστορίας, της κοινωνιολογίας, της ψυχολογίας, η προβολή της πολιτιστικής και θρησκευτικής κληρονομιάς, η από κοινού οργάνωση και συμμετοχή σε συνέδρια, ημερίδες, εκπαιδευτικά σεμινάρια, προγράμματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης και τέλος η ανάδειξη της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, μέσω συνεργειών, με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.
Η Δήμαρχος Στυλίδας στην ομιλία της τόνισε οτι ''με στρατηγικό σχεδιασμό, με υπομονή και επιμονή ο Δήμος Στυλίδας γυρίζει σελίδα και επικουρούμενος από κορυφαίους φορείς, όπως το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μεταβαίνει σε μία νέα εποχή.
''Από σήμερα, είπε η κ. Στεργίου , ο Δήμος συνδέεται με την έρευνα και την καινοτομία έχοντας στο πλευρό του τους πλέον ειδικούς και καταξιωμένους επιστήμονες διαχειρίζεται το παρόν και σχεδιάζει το μέλλον…..Βλέπετε ότι κάθε υπόσχεση που δώσαμε πριν την ανάληψη των καθηκόντων μας σταδιακά υλοποιείται''.
Φωτογραφίες

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness