Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μόνο στο 15minutes.gr: O κορωνοϊός «χτυπάει» τον Λοβέρδο – Πως του χαλάει η… μαγιά

Φρένο στους δελφίνους του ΚΙΝΑΛ βάζει η έξαρση του κορωνοϊού – Έτοιμος ήταν ο Λοβέρδος

Έτοιμος ήταν ο Ανδρέας  Λοβέρδος να θέσει θέμα επίσπευσης της εκλογής ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής, ωστόσο το τρίτο κύμα του κορωνοϊού είναι πολύ ισχυρό, η Αττική ενδέχεται να μπει σε αυστηρό λοκ ντάουν, οι μεταλλάξεις μας προϊδεάζουν για δύσκολο χρονικό διάστημα- εξελίξεις που βάζουν φρένο στους δελφίνους του κόμματος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εξέταζε το ενδεχόμενο να θέσει το θέμα κατά την παρουσίαση του νέου του βιβλίου (αυτού που αποκάλυπτε πως είχε σχεδιάσει να …δείρει τον Αλέξη Τσίπραεντός του Κοινοβουλίου) στη Θεσσαλονίκη.

Πόλη στην οποία σπούδασε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ και στην οποία έχει πολλούς πολιτικούς φίλους, αλλά και πόλη όπου στο χώρο του μεταρρυθμιστικού κέντρου κυριαρχεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με τον οποίο μάλιστα είχαν ιδρύσει μαζί και κόμμα.

Ωστόσο, μετά τις εξελίξεις με τον ιό, ο Ανδρέας Λοβέρδος θα επιμείνει:

Στο ΚΙΝΑΛ υπάρχει θέμα ηγεσίας και για αυτό οι διαδικασίες για την εκλογή από τη βάση, με τη συμμετοχή μελών και φίλων του κόμματος, που θα μπορεί να γραφούν ακόμα και την ώρα της ψηφοφορίας, θα πρέπει να επιταχυνθούν.

Αν η πορεία της πανδημίας το επιτρέπει, οι εκλογές να γίνουν ακόμα και αρχές καλοκαιριού, αλλιώς αρχές φθινοπώρου. Το αργότερο.

Για μετά τον Οκτώβριο –και πολύ περισσότερο για αρχές του 2022, που επιδιώκει η Φώφη- ούτε καν το συζητά!

ΠΗΓΗ 15MINUTES

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness