Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μπαράζ κλοπών στη Λαμία , την Θήβα και τη Χαλκίδα

 

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε κλοπή από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, η οποία διαπράχθηκε την 22-09-2021, στη Λαμία.
Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν δύο  ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.
Ειδικότερα, οι δράστες  εσπασαν  την κεντρική πόρτα  του καταστήματος, εισήλθαν στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή του.
Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Συλλήψεις δύο ατόμων για κλοπή είχαμε και στη Θήβα . 

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. , δύο  ημεδαποί, εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, για διάπραξη κλοπής από κοινού.

Ειδικότερα, οι δράστες  εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που ήταν φορτωμένο  με μεταλλικά αντικείμενα (βέργες), τα οποία είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από οικοδομή, ιδιοκτησίας ημεδαπού, σε περιοχή της Θήβας.
Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Επίσης, κατασχέθηκε και προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.  
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Επίσης συνελήφθησαν, χθες  αργά το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. , δύο  γυναίκες , για κλοπή κατά συναυτουργία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας , οι ανωτέρω εσπασαν  υαλοπίνακα κοσμηματοπωλείου σε περιοχή της Χαλκίδας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, τρία  ρολόγια χειρός και φυλακτά.
Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων