Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νέα αναβολή στο συνέδριο της ΚΕΔΕ - Συνεδριάζει την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου η ΠΕΔ Στερεάς

Λόγω της έκτακτης επικαιρότητας, των κρίσιμων ζητημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα σε συνδυασμό με την ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας, μετά από σύμφωνη γνώμη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, αποφασίσθηκε η αναβολή του προγραμματισμένου Συνεδρίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  στην Αθήνα με θέμα: «Μεταρρύθμιση και  Ανασυγκρότηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» . 

Στο μεταξύ συνεδριάζει την  Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. στα γραφεία της, Λεωνίδου 6 & Πατρόκλου στη Λαμία, η ΠΕΔ Στερεάς με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

 

  1. Αναβολή Συνεδρίου ΚΕΔΕ (που ήταν προγραμματισμένο για τις 1-3 Οκτωβρίου 2020)

  2. Προετοιμασία μέσω των Θεματικών Επιτροπών των προσυνεδριακών συναντήσεων ανά ΠΕΔ.

  3. Τρέχοντα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

  4. Εκτίμηση νέων δεδομένων εν όψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς και  της έξαρσης της πανδημίας

  5. Ανακοινώσεις. Οι συνεδριάσεις ξεκίνησαν σήμερα με την Επιτροπή Χωροταξίας, Υποδομών και Δικτύων της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας, να κάνει την αρχή και συνεχίστηκαν  με την Επιτροπή Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Απορριμάτων . Στις Επιτροπές συζητήθηκαν ζητήματα  που ψάχνουν λύσεις, με μοναδικό στόχο την καλυτέρευση της καθημερινότητας των πολιτών αλλά και την διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος.

 

    

Απόψεις

Αθλητικά

Πλασματική εικόνα το 1-0 με το οποίο ο Άρης πέρασε από τη Ριζούπολη, κερδίζοντας τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League.Οι «κίτρινοι»...