Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Nεκρή βρέθηκε στην παραλία της Πελασγίας μια νεαρή φώκια

Nεκρή βρέθηκε στην παραλία της Πελασγίας μια νεαρή φώκια απο περιπατητή που ειδοποίησε το Λιμεναρχείο της Γλύφας . Η αρχική εκτίμηση απο τον οργανισμό προστασίας του περιβάλλοντος  MOm – Monachus monachus , ηταν οτι το θαλάσσιο ζώο  είχε πυροβοληθεί απο κάποιν κυνηγό , απο την ερευνα ομως που εγινε στη συνέχεια διαπιστώθηκε οτι το θηλαστικό κάπου είχε χτυπήσει και τα κύματα τη ξβρασαν στην παραλία . Ωστόσο η MOm ετοιμάζει σχετική μηνυτήρια αναφορά και καλεί  τις αρμόδιες αρχές να πράξουν τα δέοντα . Από τις πληροφορίες  και τα δεδομένα που συνέλλεξαν στο πεδίο οι βιολόγοι της MOm, την χρονιά που πέρασε καταγράφηκαν 70 νεογέννητα θηλαστικά . 
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο οργανισμός MOm – Monachus monachus  ''προτού προλάβουμε να χαρούμε και να μοιραστούμε μαζί σας τα χαρμόσυνα νέα για τις 70 νέες γεννήσεις που καταγράψαμε (περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά), προσγειωθήκαμε απότομα, για άλλη μια φορά, στη ζοφερή πραγματικότητα της Ελλάδας. Και πάλι κάποιος «άνθρωπος» βρήκε την ευκαιρία να επιδείξει την σκοπευτική του δεινότητα σε μία αθώα νεαρή φώκια η οποία τελικά βρέθηκε νεκρή στην παραλία Πελασγίας Φθιώτιδας. Λίγα τα λόγια που μπορούν να τον χαρακτηρίσουν – αυτό το αφήνουμε σε εσάς. Η λύπη μας τεράστια, η απογοήτευσή μας ακόμα μεγαλύτερη ''.  

    

Αθλητικά

Μια... κανονική ΑΕΚ εμφανίστηκε μετά από καιρό στο ΟΑΚΑ και επικράτησε εύκολα 2-0 του Απόλλωνα με σκόρερ τον Καρίμ Ανσαριφάρντ (7΄,25΄). Έτσι με την ολοκλήρωση της 25ης...