Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νέος γύρος αντιπαράθεσης Κύρτσου με το Μαξίμου

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με το ίδιο του το κόμμα δίνει σε κάθε ευκαιρία ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος. Και σήμερα το πρωί, στον ΣΚΑΙ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου απαντώντας σε ερώτηση για τις διαφωνίες του κ. Κύρτσου, είπε: 

«Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχει μια καθαρή ματιά απέναντι στα γεγονότα. Εγώ ξέρω ότι το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν έχεις ενστάσεις και αμφιβολίες για κάποια πράγματα τα θέτεις. Απ’ όσο γνωρίζω (σ.σ.ο κ. Κύρτσος) δεν έχει τοποθετηθεί».

Άμεση ήταν η αντίδραση του ευρωβουλευτή της ΝΔ ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter έγραψε: 

«Μερικές από τις θέσεις μου: Καλύτερη αντιμετώπιση COVID-19 για λιγότερους θανάτους. Βελτίωση, ηλεκτροκίνηση συγκοινωνιών. Χρήματα από ΕΜΣ για Υγεία,Παιδεία. Πράσινο ομόλογο χωρίς απολιγνιτοποίηση εξπρές. Αν αυτά φαίνονται σκοτεινά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ας μας εξηγήσει τα φωτεινά. Διακρίνω δίψα στο επιτελείο Μαξίμου να υποστούν πρωθυπουργός, κυβέρνηση πόλεμο φθοράς από διεθνείς ενώσεις δημοσιογράφων, επιτροπές Ευρ,Κοινοβουλίου. Δεν κατανοώ τις προτεραιότητες του..επιτελικού κράτους. Αναρωτιέμαι που θα είναι οι παντογνώστες όταν αρχίσουν τα δύσκολα».

ΠΗΓΗ NEWSIT

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων