Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νίκος Πάπουτσας για τον ανασχηματισμό στο Δήμο Λαμιέων :''Καμία αλλαγή προσώπων δεν απαλάσσει τον Δήμαρχο απο τις πολιτικές του ευθύνες ''

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαμιέων Νίκος Πάπουτσας, χαρακτηρίζοντας τον ανασχηματισμό του Δημάρχου ''κατώτερο των περιστάσεων ''.

Η  ανακοίνωση του Νίκου  Πάπουτσα:

«Ο Δήμαρχος Λαμιέων απεδείχθη ακόμη μια φορά κατώτερος των περιστάσεων.

Εγκλωβισμένος στους εσωτερικούς συσχετισμούς του συνδυασμού του και με αποκλειστικό γνώμονα την «τακτοποίηση» των ημέτερων, επέλεξε ως νέους Αντιδημάρχους τα ίδια πρόσωπα, αλλά σε διαφορετικούς ρόλους .

Όμως καμία αλλαγή προσώπων δεν απαλλάσσει τον «Θύμιο» από τις πολιτικές του ευθύνες.

Οι πολιτικές ευθύνες αυτές είναι ξεκάθαρες, αφού η Λαμία εξακολουθεί να ζει χωρίς πολιτισμό, χωρίς οικονομική ανάπτυξη και επενδύσεις, χωρίς αναπτυξιακά έργα και υποδομές, χωρίς ΝΕΟΥΣ και εν τέλει χωρίς πολιτικές στοχεύσεις .

Υπηρετώντας απόλυτα το Δημαρχοκεντρικό μοντέλο διακυβέρνησης ο «Θύμιος», ως ο απόλυτος πολιτικός άρχων, παρότι ευαγγελίζεται την ανανέωση με νέα πρόσωπα, με τον «ανασχηματισμό» απέδειξε ότι δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στους Αντιδημάρχους του, αφού «κράτησε» υπό την ευθύνη του, τις κρίσιμες αρμοδιότητες της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, της Διεύθυνσης Υποδομών και Τεχνικών Έργων, του Τμήματος Πολιτισμού, του Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης, του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Λαμιέων «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΟΥΜΕΛΗΣ ( ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Ρ)» του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Αναπτυξιακού Οργανισμού «ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΕΣ».

Δεν περιμένω καμία αλλαγή πολιτικής μετά τον δήθεν ανασχηματισμό των Αντιδημάρχων.

Η παταγώδης αποτυχία του ιδίου και της παράταξής του ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ είναι πλέον αδιαμφισβήτητη, αφού ο δημότης έως και σήμερα δεν έχει δει καμία αλλαγή στην καθημερινότητά του και στην ζωή του.

Ο ορίζοντας της πολιτικής ανατροπής είναι μπροστά μας.

Κεντρικός στόχος είναι να προβάλει μια νέα πολυσυλλεκτική πρόταση για προοδευτική διακυβέρνηση του Δήμου Λαμιέων.

Υ.Γ.
Ο πολιτικός αμοραλισμός του κ. Αντιδημάρχου Υγείας αποδείχθηκε περίτρανα μετά από την εκ νέου τοποθέτησή του στην ίδια θέση (Αντιδήμαρχος Υγείας). Η ανάληψη ευθύνης από επικεφαλής άλλου συνδυασμού και μάλιστα της ελάσσονος μειοψηφίας, χωρίς κανένα προγραμματικό πλαίσιο και κόκκινες γραμμές καταδεικνύει τον καιροσκοπικό χαρακτήρα του εγχειρήματος.

Η πολιτική εξαπάτηση έχει πλέον όνομα στο Δήμο Λαμιέων και αυτό είναι Παναγιώτης Στασινός»

Νίκος Ε. Πάπουτσας

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος