Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νίκος Σταυρογιάννης : '' Προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών η συμπεριφορά τού Δημάρχου Λαμιέων ''

Κατά μέτωπο επίθεση στο Δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραίσκο για τη Δομή στις Θερμοπύλες και τις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων , εξαπολύει με σημερινή του ανακοίνωση ο πρώην Δήμαρχος και Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Νίκος Σταυρογιάννης . “Είναι πολιτικά απαράδεκτη η συμπεριφορά του Δημάρχου, τονίζει στην ανακοινωσή του ο κ. Σταυρογιάννης και  προσβάλλει   τη νοημοσύνη των πολιτών . 

 

Στην ανακοινωσή του ο πρώην Δήμαρχος αναφέρει τα εξής :

''Μετά το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαμιέων, φάνηκε ξεκάθαρα ότι υπάρχει μεθόδευση στο τρόπο συνεδρίασής του. Και γι’ αυτό απαιτούμε οι συνεδριάσεις να γίνονται με φυσική παρουσία όσων Συμβούλων το επιθυμούν, στη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με όλα τα μέτρα προστασίας που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.  Να υπάρχει ταυτόχρονα η δυνατότητα συνεδρίασης μέσω τηλεδιάσκεψης για να συμμετέχουν όσοι επιλέξουν αυτόν τον τρόπο. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η παρουσία των ΜΜΕ στις συνεδριάσεις ώστε να ενημερώνονται έγκυρα και αντικειμενικά οι δημότες μας. 

Όσον αφορά το ζήτημα που μας απασχολεί τις τελευταίες μέρες και αφορά την επέκταση της δομής των Θερμοπυλών και την εγκατάσταση επιπλέον προσφύγων και μεταναστών, ο Δήμαρχος, χθες, δήλωσε άγνοια για όλα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες. Δεν πήρε «είδηση» για το τι συμβαίνει στον τόπο που υποτίθεται ότι υπηρετεί, ασκώντας διοίκηση. Μάλιστα, ζήτησε το λόγο από την αντιπολίτευση γιατί δεν τον ενημέρωσε, γι’ αυτά που όφειλε να παρακολουθεί και να γνωρίζει ο ίδιος, και να παρεμβαίνει πολιτικά για να προστατεύσει τα συμφέροντα του Δήμου. 

Είναι ανήκουστο για Δήμαρχο να λέει ότι δεν ήξερε, και δεν όφειλε να γνωρίζει για αποφάσεις που αφορούν το Δήμο.  

Αν όντως αυτό συμβαίνει είναι ακατάλληλος για τη θέση που του εμπιστεύθηκαν οι πολίτες. Εκτός και αν δεν λέει την αλήθεια – όπως ισχυρίζεται δημόσια με δηλώσεις του ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου – και είναι παντελώς αναξιόπιστος. 

Ότι και αν συμβαίνει από τα δύο είναι πολιτικά απαράδεκτη η συμπεριφορά του γιατί - πέραν των άλλων - προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών. Γι' αυτό και πρέπει να αφήσει στην άκρη αυτές τις υποκριτικές και προσβλητικές συμπεριφορές και με ευθύτητα και ειλικρίνεια, έστω και τώρα, να αναλάβει τις ευθύνες του και να υπερασπιστεί όπως οφείλει τα συμφέροντα του Δήμου''. 

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness