Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νόμιμη κρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση η δημιουργία του νέου φορέα για την αξιοποίηση της ΠΕΛ

Νόμιμη κρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας η δημιουργία του νέου φορέα «Φορέας Π.Ε.Λ. Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α.» για την αξιοποίηση και διαχείριση της ακίνητης περιουσίας της.

Τόσο η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Λαμιέων που έγινε στις 7 Δεκεμβρίου 2021, όσο η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας που ακολούθησε στις 15 Δεκεμβρίου 2021 κρίθηκαν νόμιμες από το Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και μετά την ομόφωνη απόφαση του ΕΒΕ στις 14 Δεκεμβρίου 2021, ολοκληρώθηκε η διαδικασία σύστασης της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρεία με επωνυμία «Φορέα Διοίκησης, Διαχείρισης και Αξιοποίησης Ακινήτων και Εγκαταστάσεων Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.» και διακριτικό τίτλο «Φορέας Π.Ε.Λ. Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α.», εγκρίθηκε το σχέδιο καταστατικού και η οικονομοτεχνική μελέτη βιωσιμότητας.

Σ’ αυτή συμμετέχουν ο Δήμος Λαμιέων με ποσοστό 60 %, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με ποσοστό 20 % και το ΕΒΕ με ποσοστό 20%. Ορίστηκε Διοικητικό Συμβούλιο με Πρόεδρο τον Λεωνίδα Κωστόπουλο και μέλη τους Παναγιώτη Στασινό, Γιάννη Ζωγράφο, Κώστα Αποστολόπουλο και Πάνο Αρβανίτη.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο Λαμιακό Τύπο στο φύλλο της Πρωτοχρονιάς

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness