Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νοσοκομείο Λαμίας: Δράσεις από το Κέντρο Εμβολιασμού

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, οι Επισκέπτριες Υγείας του Κέντρου Εμβολιασμού του Γ. Ν. Λαμίας κ. Πετροπούλου Ζωή και κ. Υφαντή Ελένη θα προβούν στον έλεγχο των βιβλιαρίων υγείας των μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όπως και των Νηπιαγωγείων, των Ιδιωτικών και Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Λαμιέων για την κάλυψη τυχόν εμβολιαστικού κενού των μαθητών, καθώς και για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας της σχολικής κοινότητας.
Παράλληλα δύναται να διενεργούνται εμβολιασμοί των μαθητών που φοιτούν στα Ειδικά Σχολεία, στις τάξεις υποδοχής – Ζώνες Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας (ΖΕΠ) του Δήμου Λαμιέων στους καταυλισμούς ρομά, καθώς και στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων (ΚΠΜΑ) και στο Ορφανοτροφείο Θηλέων.
Επίσης στα πλαίσια των προγραμμάτων στην κοινότητα, θα πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί στα παιδιά των γυναικών που διαμένουν στον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Λαμιέων και θα συμπληρώνονται (ΔΩΡΕΑΝ) τα Ατομικά Δελτία Υγείας των Μαθητών (ΑΔΥΜ), κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στα τηλέφωνα 22313-56081 & 22313-56582.