Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Νοσοκομείο Λαμίας : Ζευγάρι Σέρβων τουριστών θετικοί στον κορωνοϊό

Συναγερμός εχει σημάνει σε Λαμία και Αιδηψό , καθώς ενα ζευγάρι Σέρβων που εκανε διακοπές στην Εύβοια , διαγνώστηκε με κορονοιό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας .

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ασθενείς έφτασαν το Σάββατο με γκρουπ 80 ατόμων και σήμερα ο άντρας εμφάνισε συμπτώματα covid 19. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε με ταξί στη Λαμία, ενώ τα υπόλοιπα άτομα του γκρουπ έχουν τεθεί σε καραντίνα στο ξενοδοχείο τους.

Ο άντρας παρουσιάζει συμπτώματα της ασθένειας, αλλά ήπια, ενώ η γυναίκα του είναι ασυμπτωματική.

Αναζητείται επίσης ο  οδηγός του ταξί, το οποίο μετέφερε το ζευγάρι στο νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ιστιαίας - Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά, που μίλησε στο Star Κεντρικής Ελλάδας, τρία γκρούπ Σέρβων, συνολικά 80 άτομα, έφτασαν με λεωφορείο στην περιοχή το Σάββατο και φιλοξενούνται σε τρία διαφορετικά καταλύματα.

Τα μέλη των τριών γκρούπ εντοπίστηκαν από τα τρία τουριστικά γραφεία και τους αντίστοιχους εκπροσώπους τους στην Ελλάδα και ήδη ιχνηλατούνται.

Υπενθυμίζεται ότι από την Δευτέρα το πρωϊ έχουν κλείσει τα σύνορα της χώρας για τους Σέρβους, ενώ σήμερα στη Σερβία καταγράφηκε ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων από την εκδήλωση της πανδημίας. Το τελευταίο 24ωρο κατέληξαν 13 ασθενείς ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 330 και επιβεβαιώθηκαν 299 νέα κρούσματα.

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων