Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο ''Ιανός'' εκλεισε τα σχολεία στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας

Αναστολή της λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας συμπεριλαμβανομένων και των παιδικών σταθμών σήμερα από τις 10:30 π.μ. λόγω καιρικών φαινομένων. . Την  λήψη μέτρων προστασίας των μαθητών που φοιτούν στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, λόγω των επικείμενων ακραίων καιρικών φαινομένων που  επηρεάζουν και το Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας , αποφάσισε η Δημοτική Αρχή  . Σημειώνεται οτι τα  μαθήματα στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία μπορεί να διακοπούν μέχρι τρεις  συνεχόμενες εργάσιμες ημέρες με απόφαση του οικείου Δημάρχου, εφόσον πρόκειται για σχολικές μονάδες που ανήκουν στον ίδιο δήμο και συντρέχουν συνθήκες που καθιστούν δυσχερή την πρόσβαση και την παραμονή των μαθητών στο σχολείο.

 

Η κακοκαιρία «ΙΑΝΟΣ» ήδη προελαύνει και πλήττει την περιοχή μας , σημειώνει η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή .  Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών και των εκτιμήσεων των ειδικών για έντονη σφοδρότητα του φαινομένου ο Δήμος μας βρίσκεται σε επιφυλακή από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στις 17.00 μμ.

 

      Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας της Πολιτικής Προστασίας , η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας απευθύνει  σε όλους τους πολίτες σύσταση για περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεων στο σύνολο του Δήμου, λόγω επικινδυνότητας αλλά και γιατί δυσχεραίνουν το έργο της Πολιτικής Προστασίας. Αυστηρές  συστάσεις γίνονται και  για πλήρη αποφυγή της κυκλοφορίας στο σύνολο του αγροτικού οδικού δικτύου και για κανέναν λόγο.

      ''Ο Δήμος και ολόκληρος ο μηχανισμός μας είναι σε πλήρη ετοιμότητα, ενώ η επικοινωνία μας με τους αρμόδιους φορείς και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας είναι συνεχής και άμεση'' τονίζει η Δήμαρχος κ. Στιβακτή .

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness