Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Ο Κορωνοιός χτύπησε και το Τουριστικό Περίπτερο του Αγίου Λουκά

Ο Κορωνοιός χτύπησε και τον διαγωνισμό για το Τουριστικό Περίπτερο του Αγίου Λουκά . Την αναβολή, της πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του Δημοτικού Ακινήτου , που είχε οριστεί για τις 18/03/2020 και ώρα 11.00, για λόγους ανώτερης βίας , αποφασίζει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λαμιέων .

Η πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του Δημοτικού Ακινήτου του Αγίου  Λουκά Λαμίας, θα πραγματοποιηθεί, μετά την άρση των λόγων αναβολής της, κατόπιν νέας απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Λαμιέων.

 

Η εκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Λαμιέων, πραγματοποιήθηκε δια περιφοράς σήμερα  Τρίτη 17 Μαρτίου και ώρα 09:00 , με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης : «Αναβολή Πλειοδοτικής Δημοπρασίας για την εκμίσθωση του Δημοτικού Ακινήτου του Αγ. Λουκά Λαμίας.

 

Στην εισηγησή του ο Δήμαρχος Θύμιος Καραίσκος επικαλείται την ανάγκη να προστατευθούν άτομα που ανήκουν σε  ευπαθείς ομάδες (Δημοτικοί σύμβουλοι, δημότες, υπάλληλοι της Κοινωφελούς) και οι οποίοι  συμμετέχουν στη συγκεκριμένη διαδικασία.

 

 

 

 

 

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness