Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Οι Δάσκαλοι της Φθιώτιδας μαζεύουν μαθητικό υλικό

Για μια ακόμη χρονιά την 5η συνεχόμενη ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιάς Εκπαίδευσης Φθιώτιδας σε συνεργασία με το «Κάστρο Αλληλεγγύης - Χωρίς Μεσάζοντες Λαμίας» διοργανώνει και υλοποιεί συλλογή μαθητικού υλικού, το οποίο θα διατεθεί και πάλι σε μαθητές σχολείων της ευρύτερης περιοχής μας που έχουν ανάγκη.

«…Οι ανάγκες και φέτος είναι μεγάλες και είναι σημαντικό να σταθούμε δίπλα στους μαθητές μας που δίνουν καθημερινά τον αγώνα της μάθησης κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες. Ακόμα και η ελάχιστη προσφορά μπορεί να «δώσει ανάσα» σε μια οικογένεια και να κάνει ένα παιδικό χαμόγελο να ανθίσει.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 10:00 π.μ. έως τις 1:00 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας συγκεντρώνουμε τετράδια, μολύβια, μπλοκ, χρώματα, γεωμετρικά όργανα, κασετίνες, τσάντες, χάρτες, βοηθήματα, λεξικά ελληνικής ή άλλων γλωσσών, λογοτεχνικά βιβλία κ.ά.

Σας καλούμε να αποδείξουμε, για μια ακόμα φορά, πως στην οικονομική κρίση η αλληλεγγύη και η προσφορά στον συνάνθρωπο είναι η δύναμή μας!»

 

 

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.