Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Παναγιώτης Ζυγούρης : Δεν κλείνει η Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας --Ψευδές το δημοσίευμα !

Δεν κλείνει η Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου ο Διοικητής Παναγιώτης Ζυγούρης διαψεύδοντας με κατηγορηματικό τρόπο το δημοσίευμα συγκεκριμένου διαδικτυακού μέσου ενημέρωσης . Μάλιστα ο Διοικητής του Γ.Ν Λαμίας Παναγιώτης Ζυγούρης μιλά  για ψευδή και συκοφαντική είδηση από συγκεκριμένο διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης με τίτλο «Οριστικό λουκέτο στην Ογκολογική από Ζυγούρη». 

Το δελτίο Τύπου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν κλείνει η ογκολογική κλινική και πως τηρούνται όλες οι νόμιμες διαδικασίες προκειμένου να στελεχωθεί η θέση του ογκολόγου ιατρού.

''Για ακόμη μία φορά το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και ο Διοικητής του κ. Παναγιώτης Ζυγούρης έγιναν στόχος ψευδών και συκοφαντικών ειδήσεων. Ειδικότερα, διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης που συστηματικά καταφέρεται κατά του ΓΝ Λαμίας δημοσίευσε είδηση με τίτλο « Οριστικό λουκέτο στην Ογκολογική από Ζυγούρη ».

Για την έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση των συμπολιτών μας σας αναφέρουμε ότι:

1.Από την πλευρά της Διοίκησης του ΓΝ Λαμίας έχουν γίνει εγκαίρως όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την κάλυψη της Ογκολογικής κλινικής με ιατρό πάντα μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.

2.Η προκήρυξη για την  στελέχωση της Ογκολογικής κλινικής με μόνιμο ιατρό Επιμ. Α΄ Ογκολογίας έχει ολοκληρωθεί με την επιβολή έξι υποψηφιοτήτων και ακολουθούνται οι νόμιμες διαδικασίες.

3.Αναφορικά με την προκήρυξη επικουρικού ιατρού ή « με μπλοκάκι » δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από κανένα υποψήφιο.

  1. Όσον αφορά τη δυνατότητα έκδοσης «εντέλλεστε» για την μετακίνηση Ογκολόγου από άλλο Νοσοκομείο ουδεμία αρμοδιότητα έχει ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας.

5.Το νοσηλευτικό προσωπικό που στελεχώνει την Ογκολογική κλινική και αποτελείται από πέντε (5) Νοσηλεύτριες δεν μετακινήθηκε σε κανένα άλλο τμήμα του Νοσοκομείου. Σε συνεννόηση με την Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ζητήθηκε να παραμείνουν στο τμήμα δύο (2) άτομα – όσο υπολειτουργεί η Ογκολογική κλινική – και τα υπόλοιπα τρία (3) άτομα να λάβουν αρχικά το υπόλοιπο κανονικών αδειών τους, ετών 2016-2017 και στην συνέχεια να προσφέρουν υπηρεσίες προσωρινά σε άλλα τμήματα του Νοσοκομείου. Με την ολοκλήρωση του διορισμού μόνιμου ιατρού Ογκολογίας, θα επιστρέψουν στην Ογκολογική κλινική για την πλήρη και απρόσκοπτη λειτουργία της.

 

 Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΝ ΛΑΜΙΑΣ
 Δρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΥΓΟΥΡΗΣ