Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πανταχού παρών ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας

Πανταχού παρών ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας, βρίσκεται συνεχώς σε επιφυλακή κοντά στα προβλήματα των αγροτών, προσπαθώντας να βοηθήσει στην επιλυσή τους.
Η τελευταία θεομηνία που επληξε και τη Φθιώτιδα, αφησε πίσω της μεγάλες καταστροφές στις υποδομές και τις καλλιέργειες, ωστόσο ο αντιπεριφερειάρχης δεν παραλείπει στις συναντήσεις με τους πληγέντες να εκφράζει την αισιοδοξία του οτι η κατάσταση είναι διαχειρίσιμη.  
Την προηγούμενη εβδομάδα εκτός απο το Μοσχοχώρι και την Ανθήλη, επισκέφθηκε και την γέφυρα της “Κακάρας” στο Νέο Μοναστήρι μαζί με κλιμάκιο μηχανικών της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Στο σημείο παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Δομοκού κ. Λιόλιος, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Νίκος Καλημέρης και Νίκος Καναβός, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Νέου Μοναστηρίου και Σοφιάδος και μέλη του τοπικού ΤΟΕΒ.
Την Κυριακή ο αντιπεριφερειάρχης παραβρέθηκε στη λαική συνέλευση στο Λιανοκλάδι, μαζί με στελέχη του ΕΛΓΑ και του ΟΠΕΚΕΠΕ για να απαντήσουν στις απορίες και τα ερωτήματα των πληγέντων.

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.