Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Μπιζανίου --Τελείωσαν τα εργα αντιστήριξης στην συνοικία των Αγίων Θεοδώρων

Παραδόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία η οδός Μπιζανίου που ηταν κλειστή τους τελευταίους μήνες εξαιτίας εργων αντιστήριξης στην περιοχή . Ο δρόμος που συνδέει την συνοικία των Αγίων Θεοδώρων με το Κάστρο της Λαμίας θα συμβάλλει στην αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης διευκολύνοντας την κυκλοφορία των αυτοκινήτων .Τα εργα στην οδό Μπιζανίου ξεκίνησαν στις 30 Μαρτίου του 2016 και χρειάστηκαν 15 μήνες για να αποκατασταθεί το πρόβλημα με τις καταπτώσεις που ηταν μόνιμος πονοκέφαλος για τους κατοίκους της περιοχής τους χειμερινούς μήνες με τις εντονες βροχοπτώσεις . Σήμερα Πέμπτη  3 Αυγούστου 2017, ο δρόμος παραδόθηκε σε κυκλοφορία και ενα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της συνοικίας λύθηκε οριστικά . H δήλωση του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη για την παράδοση του εργου :

”Μία από τις βασικές μας προτεραιότητες ολοκληρώθηκε, σήμερα, με την παράδοση σε κυκλοφορία της οδού Μπιζανίου.
Ένα πολυσύνθετο και σημαντικό έργο παραδίδεται στους δημότες μετά από 16 μήνες σκληρής δουλειάς και συνεχών προβλημάτων που ανέκυπταν, επιλύοντας ένα πρόβλημα δεκαετιών.
Το έργο αυτό συμβάλλει καθοριστικά στη μετακίνηση των περιοίκων και τη διέλευση των οχημάτων, προφυλάσσει τις παρόδιες κατοικίες και θα βοηθήσει ουσιαστικά στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση του κέντρου της πόλης μας.”

Φωτογραφίες

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.