Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Παρέμβαση Θανάση Γιαννόπουλου για το Ασημένιο Βέλος :''Αδιανόητος αποκλεισμός του ΣΣ Λιανοκλαδίου ''

Την αντιθεσή του στον αποκλεισμό του ΣΣ Λιανοκλαδίου απο τη στάση του Ασημένιου Βέλους , εκφράζει ο πρώην υπουργός και βουλευτής Φθιώτιδας Θανάσης Γιαννόπουλος ζητώντας τον επαναπροσδιορισμό του δρομολογίου της σύγχρονης αμαξοστοιχίας  που τέθηκε σε κυκλοφορία προκειμένου να κάνει  στάση στο Λιανοκλάδι .

 

Κατά περίεργο τρόπο , επισημαίνει ο πρώην υπουργός ,πληροφορηθήκαμε την μη στάθμευση της συγχρόνου αμαξοστοιχίας  ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΕΛΟΣ που η έναρξη λειτουργίας του έγινε την Κυριακή στον ιστορικό σταθμό Λιανοκλαδίου που είναι και γεωγραφικά για την Ελλάδα η μεσότητα της διαδρομής.

Σύμφωνα με την αποψη του κ. Γιαννόπουλου θα μπορούσαν κάλλιστα οι αρμόδιοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ,να έχουν σχεδιάσει σχεδόν το 5λεπτο της καθυστέρησης της αποβίβασης και επιβίβασης του κοινού να κερδηθεί σε χρόνο ώστε να εκπληρωθεί ο στόχος της εταιρείας του δρομολογίου Αθήνα – Θεσσαλονίκη κάτω από 4 ώρες.

Απορεί μάλιστα που δεν υπήρξε παρέμβαση εκ μέρους των Βουλευτών της Φθιώτιδας  και των δύο  υπουργών ώστε να έχουμε αυτή τη στάση του ΑΣΗΜΕΝΙΟΥ ΒΕΛΟΥΣ στον ιστορικό σταθμό Λιανοκλάδι.

Ο πρώην υπουργός καταλήγει λέγοντας οτι πρέπει να υπάρξει διόρθωση πάνω στο θέμα αυτού του σχεδιασμού και επαναπροσδιορισμός του δρομολογίου.

    

 

Απόψεις

Αθήνα, 23/06/2022Χθες το απόγευμα είχα την ευκαιρία να βρεθώ με τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη και συζητήσαμε διάφορα θέματα για το ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο, για το...