Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Περιπέτεια για δύο μικρά κοριτσάκια στη Φθιώτιδα - Ανέβηκαν σε λάθος λεωφορείο μετά το σχολείο τους

Μια μικρή περιπέτεια έζησαν δύο μικρά κορίτσια, της Α’ τάξης Δημοτικού, όταν πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την περασμένη Πέμπτη, τελειώνοντας από το σχολείο τους στη Μακρακώμη, ανέβηκαν στο λάθος λεωφορείο και δεν επέστρεψαν αμέσως στην Τσούκα που είναι το σπίτι τους.

Συγκεκριμένα, τα δύο κοριτσάκια, επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο που είχε δρομολόγιο με προορισμό τον Άγιο Γεώργιο και τον Τυμφρηστό και όχι την Τσούκα, με αποτέλεσμα όταν έφτασε το λεωφορείο με προορισμό την Τσούκα, στο χωριό, οι γονείς που περίμεναν να πάρουν τα παιδιά τους, δεν βρήκαν τα δύο κοριτσάκια μέσα στο λεωφορείο και όπως ήταν φυσικό ανησύχησαν πολύ για το που βρίσκονται τα παιδιά τους.

Η κινητοποίηση υπήρξε άμεση, ενημερώθηκε το ΑΤ Σπερχειάδας και μετά από επικοινωνία με τους οδηγούς του ΚΤΕΛ, τελικά διαπιστώθηκε ότι τα παιδιά είχαν πάρει λάθος λεωφορείο και πως δεν είχαν πάθει κάτι κακό.

Μάλιστα το λεωφορείο που βρέθηκαν μέσα οι μικρές, είχε διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής, είχε φτάσει στον Άγιο Γεώργιο όταν ο οδηγός ενημερώθηκε και επέλεξε να ολοκληρώσει το δρομολόγιο και να επιστρέψει με κάθε ασφάλεια τα παιδιά στη βάση τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο παιδιά περιμένουν έξω από το σχολείο για να μπουν στα πέντε λεωφορεία που υπάρχουν για να επιστρέψουν στα χωριά τους και εκεί έγινε το λάθος με τις μικρές.

 

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness