Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο υπουργός Χρήστος Σταικούρας πήγε στο ραντεβού του Εργατικού Κέντρου για τη ΛΑΡΚΟ , απουσίασαν οι Οικονόμου , Κοτρωνιάς , Χειμάρας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο  του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου  Φθιώτιδας με θέμα τη ΛΑΡΚΟ, όπου είχαν προσκληθεί όλοι οι Βουλευτές του Νομού Φθιώτιδας.
Στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου  ανταποκρίθηκε ο Υπουργός Οικονομικών και βουλευτής Φθιώτιδας Χρήστος  Σταϊκούρας  και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννης Σαρακιώτης . ''Δυστυχώς οι κυβερνητικοί Βουλευτές του Νομού μας Γιώργος  Κοτρωνιάς , Θέμης Χειμάρας  και Γιάννης Οικονόμου , παρότι ψήφισαν τα πάντα στη Βουλή, απαξίωσαν την πρόσκληση και δεν προσήλθαν για να καταθέσουν τις θέσεις τους απέναντι στους εργαζόμενους'' τονίζεται στην ανακοίνωση του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας .
Κατά τη συνάντηση, ο Υπουργός Οικονομικών οριστικοποίησε την αναζήτηση του βέλτιστου επενδυτή για τη ΛΑΡΚΟ και εξέφρασε τη βούλησή του για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φθιώτιδας ζήτησε από τον Υπουργό κ. Σταϊκούρα αλλά και από το Βουλευτή κ. Σαρακιώτη να δεσμευτούν αφενός για την εξασφάλιση της παραγωγικής λειτουργίας της εταιρείας και αφετέρου τη διασφάλιση όλων των δικαιωμάτων των εργαζομένων όπως επίσης και των θέσεων εργασίας στο νομό μας.
Την επόμενη εβδομάδα προγραμματίστηκε συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας με τη Γενική Γραμματέα  κ. Στρατινάκη, όπου και θα διαρθρωθεί το κοινωνικό πλάνο για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.
Από την πλευρά του ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης  Σαρακιώτης δήλωσε ότι η κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίσει τη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας και του παραγωγικού της χαρακτήρα, όπως επίσης και τις θέσεις εργασίας.

    

randomness