Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πλήρωσε «παλιές αμαρτίες» 705.000 ευρώ ο Δήμος Στυλίδας

Φτωχότερο γίνεται το ταμείο του Δήμου Στυλίδας καθώς δικαστική απόφαση δικαιώνει τους εργαζόμενους στη ΔΕΥΑ Στυλίδας και ΔΕΠΟΙΖΩ υποχρεώνοντας την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου να τους καταβάλλει το ποσό  των 705.000 ευρώ. Σύμφωνα με το Δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο οι εργαζόμενοι που εκαναν προσφυγή εχουν στα χέρια τους τελεσίδικες  δικαστικές  αποφάσεις .

Σχετικά με το θέμα αυτό  ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος προέβη στην ακόλουθη γραπτή δήλωση:

«Από τις ενέργειες των πρώην δημοτικών αρχών που ξεκινούν από το 2002 έως το 2006, με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις οι πρώην εργαζόμενοι στις ΔΕΥΑΣ & ΔΕΠΟΙΖΩ, χθες κατέσχεσαν και πήρανε από τα διαθέσιμα του Δήμου 704.555,80 ευρώ.

Υ.Γ.1 : Καταλαβαίνετε στη παρούσα φάση αγαπητοί συνδημότες σε πόσο δυσχερή κατάσταση βρισκόμαστε. Παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε απτόητοι.

Υ.Γ.2 : Βεβαίως, οι εργαζόμενοι έπραξαν σωστά σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες του εργατικού δικαίου και είμαστε και εμείς απόλυτα σύμφωνοι ότι τα δεδουλευμένα των εργαζομένων πρέπει να καταβάλλονται, απλά καυτηριάζουμε για πολλοστή φορά λαθεμένες τακτικές πρώην δημοτικών «αρχόντων» που κατέστρεψαν το Δήμο Στυλίδας.

Γι αυτό παρακαλείστε πολύ όλοι οι δημότες να ενημερώνεστε ώστε να γνωρίζετε τι έχει γίνει, τι γίνεται και να μην επιστρέψετε σε μοιραία λάθη και πρόσωπα, τακτικές και πολιτικές κουλτούρες του παρελθόντος».