Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πράξη Αλληλεγγύης Απο Τον Σύλλογο Γονέων Και Κηδεμόνων Του 7ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του 7ου Δημοτικού σχολείου Λαμίας στο Παγκράτι , στο πλαίσιο της προσφοράς και της αλληλεγγύης  σήμερα   το πρωί  παρέδωσαν   στο Ορφανοτροφείο Θηλέων και στην Παιδιατρική Κλινική  του Νοσοκομείου Λαμίας  παιχνίδια  και δώρα για τη γιορτή των Χριστουγέννων . Τα συγκεκριμένα παιχνίδια συγκεντρώθηκαν από τους μαθητές του σχολείου μετά από παράκληση του συλλόγου .

Πρόκειται για  μεταχειρισμένα  παιχνίδια που τα παιδιά τα είχαν ξεχάσει σε κάποιο ντουλάπι ή δεν έπαιζαν πλέον μαζί τους. Παράλληλα οι γονείς δεν
χρειάσθηκε να προβούν στην αγορά ενός ακόμη παιχνιδιού , σε  μία δύσκολη οικονομική περίοδο.
''Με μεγάλη χαρά δέχτηκαν όλα  τα παιδιά να παραδώσουν αυτά τα παιχνίδια ως δώρο σε κάποια άλλα που τα έχουν περισσότερο ανάγκη'' δήλωσε η εκπρόσωπος του Συλλόγου Αννα Μπαμπέτα παραδίδοντας τα δώρα στην Διευθύντρια του Ορφανοτροφείου Θηλέων Σταυρούλα Πελέκη . Η κ. Πελέκη ευχαρίστησε το Σύλλογο Γονέων και τα παιδιά για τη συγκινητική χειρονομία τονίζοντας οτι στην εποχή της κρίσης αυτό που καθημερινά επιβεβαιώνεται είναι οτι υπάρχουν ανθρωποι πλούσιοι σε αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης .