Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Προσφορά αλληλεγγύης απο την Αστυνομία στο Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης Φθιώτιδας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, έχει προγραμματίσει και υλοποιεί πρωτοβουλίες κοινωνικού - φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Σήμερα  το πρωί, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Ανδρέας Αποστολόπουλος και Αντιπροσωπεία Αξιωματικών  επισκέφθηκαν το Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο της  Μητρόπολης  Φθιώτιδας και προσέφεραν διάφορα είδη τροφίμων, που συγκέντρωσε το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Τον κ. Αποστολόπουλο και τους Αξιωματικούς που τον συνόδευαν, υποδέχτηκε εγκάρδια ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ.κ. Νικόλαος, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες και ευχές, ενώ παράλληλα απένειμε στον Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, το «μετάλλιο» της Ιεράς Μητροπόλεως ως ένδειξη αναγνώρισης του έργου που επιτελεί, μέχρι τώρα, στην Περιφέρεια .

Επίσης σε  εξέλιξη βρίσκεται και εθελοντική συγκέντρωση αγαθών (τρόφιμα, είδη ένδυσης και καθαριότητας, παιχνίδια κ.α.), από το προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας , με σκοπό να προσφερθούν σε φιλανθρωπικά Ιδρύματα, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και αγάπης.

Φωτογραφίες