Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 .

Μετά την ανάδειξη του Θανάση Κυρίτση  στη θέση του νέου προέδρου στο ΕΒΕ Φθιώτιδας στις επιμελητηριακές εκλογές που ολοκληρώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2017 , το νέο Διοικητικό Συμβούλιο καλείται την Παρασκευή να εκλέξει τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου , καθώς και τους προέδρους και αναπληρωτές προέδρους κάθε τμήματος . 

 Στο Εμπορικό Τμήμα ο συνδυασμός του Θανάση Κυρίτση  κέρδισε  5 έδρες και ο συνδυασμός του Αλέκου Διαμαντάρα 3 έδρες.  Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται από την «Ανανεωτική Πορεία» οι  Παναγιώτης Αρβανίτης , Γιάννης Ζωγράφος , Νίκος Σοφιανός , Παναγιώτης Φλιώκας και Γιάννης Βλαχογιάννης .

Από την ”Επιμελητηριακή Κίνηση ΦΘΙΑ” εκλέγονται οι  Αλέκος Διαμαντάρας, Χρήστος Κουτσούκος , Δημήτρης Σαμαράς  και ο Κωνσταντίνος Παπανάγνου  εκλέγεται, αν ο Αλέκος Διαμαντάρας επιλέξει άλλο τμήμα.

Για το Τμήμα Υπηρεσιών οι έδρες είναι 5-4 υπέρ του Συνδυασμού του Θανάση Κυρίτση . Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται από την «Ανανεωτική Πορεία» οι  Δημήτρης Ρίζος , Χρήστος Σανίδας , Νίκος Ζιακας , Στυλιανός Μακρής και Δημήτρης Ψαρράς .

Από την ”Επιμελητηριακή Κίνηση ΦΘΙΑ”  εκλέγονται οι  Κωνσταντίνος Ψειρόπουλος , Ιωάννης Καλοπήτας , Σπυρίδων Ζαγγανάς  και ο Ιωάννης Παπαδημητρίου που εκλέχθηκε μετά από κλήρωση μιας και συγκέντρωσε τους ίδιους ψήφους με τον Βασίλη Παρίση .

Για το Τμήμα Μεταποίησης οι έδρες είναι 2-2.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο απο το Συνδυασμό του Θανάση Κυρίτση εκλέγονται  οι  Κωσταντίνος Καραγεώργος , Βασιλική Τσιαγκούδη και απο τον Συνδυασμό του Αλέκου Διαμαντάρα η Λεμονιά Καραναστάση και ο Δημήτρης  Κυρίτσης .

  Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018  και ώρα 15:00 με θέματα:

 

1)  Εκλογή των λοιπών μελών της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74  του Ν. 4497/2017 και του Π.Δ. 95/2006.

2)  Εκλογή των αιρετών εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος,σύμφωνα με το αρ. 83 παρ. 2 του Ν. 4497/2017.

3)  Ορισμός των εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στο Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με το αρ. 87 του Ν.4497/2017.

4)  Εκλογή των Προέδρων και των Αναπληρωτών Προέδρων κάθε Τμήματος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, σύμφωνα με το αρ. 67 παρ. 2 του Ν. 4497/2017 και το αρ. 12 του ΠΔ 52/2006.