Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πρωτοβουλία -έκπληξη για τους μαθητές του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας

Δωρεάν φοίτηση στους μαθητές του Εκκλησιαστικού Σχολείου Λαμίας , στο Ωδείο της  Μητροπόλεως, στην Σχολή της Βυζαντινής και Εκκλησιαστικής Μουσικής , θα προσφέρει τη νέα χολική χρονιά που ηδη ξεκίνησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών .

Στο Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο – Λύκειο Λαμίας ο Σεβασμιώτατος μετά τον αγιασμό για την εναρξη της νέας σχολικής χρονιάς , στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στους καθηγητές και μαθητές, τους συνεχάρη για την αλματώδη πρόοδο του σχολείου, όπου μέσα σε μία χρονιά υπάρχει αύξηση εκατό τοις εκατό των εγγραφών νέων μαθητών, ενω αναφέρθηκε και στα έργα υποδομής, τα οποία πραγματοποιούνται με μέριμνα της  Μητρόπολης  .

 

 

 

Πριν την αναχώρησή του από το Σχολείο ο κ. Συμεών ανακοίνωσε μια πρωτοβουλία έκπληξη για τους μαθητές.

Ειδικότερα ο Σεβασμιώτατος  ανακοίνωσε ότι με προσωπική του μέριμνα και χωρίς επιβάρυνση του προϋπολογισμού της  Μητροπόλεως, θα διατεθεί ένα πολύ σημαντικό χρηματικό ποσό ως κίνητρο και ως επιβράβευση για τους μαθητές που θα πρωτεύσουν και θα αριστεύσουν.

Στο τέλος κάθε τετραμήνου, οι τρεις πρώτοι σε επίδοση μαθητές από κάθε τάξη, θα λαμβάνουν ένα χρηματικό έπαθλο, ως επιβράβευση και στο τέλος της χρονιάς, οι απόφοιτοι του Γυμνασίου και του Λυκείου που θα αποφοιτήσουν με βαθμό «Άριστα» θα λάβουν επίσης  αυτό το σημαντικό οικονομικό έπαθλο. 

Το συνολικό ποσό θα διατεθεί θα υπερβεί για το τρέχον έτος τις 10.000 ευρώ και έχει εξασφαλισθεί με μέριμνα του ιδίου του Σεβασμιωτάτου. 

Φωτογραφίες