Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σάλος στα sosial media με τις φωτογραφίες και το βίντεο απο τις σκηνές αστυνομικής βίας στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης

To γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες και το βίντεο απο τις σκηνές αστυνομικής βίας σε βάρος πολιτών στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης χθες  το απόγευμα .Τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη εγιναν αφορμή για να ανοίξει νέος κύκλος αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης .

“Η απρόκλητη επίθεση αστυνομικών σε οικογένειες και νέα παιδιά στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης σήμερα το απόγευμα, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι”, τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Αναφέρει ότι ενώ η χώρα βρίσκεται στον πέμπτο μήνα ενός απολύτως lockdown, τα νοσοκομεία ασφυκτιούν και η οικονομία έχει διαλυθεί, τη στιγμή που οι πολίτες στοιβάζονται στα ΜΜΕ, απαγορεύεται να έχουν έστω και μια μικρή ανάσα με ένα περίπατο ακόμη και μέχρι την πλατεία της γειτονιάς.

Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της πανδημίας και το μόνο που ξέρει να κάνει με σχέδιο είναι να βαράει στο ψαχνό.
Χτυπημένοι νέοι και νέες, τρομοκρατημένοι γονείς και παιδιά μέρα μεσημέρι στις γειτονιές της Αθήνας. Και το βράδυ ψέματα, για όσα συνέβησαν, στα δελτία ειδήσεων.
Το μεσημέρι ξύλο και αυταρχισμός και το βράδυ προπαγάνδα.
Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο ενορχηστρωτής της μεγαλύτερης εκστρατείας αυταρχισμού και εξαπάτησης που έχει γνωρίσει η χώρα εδώ και δεκαετίες.
 
«Η χώρα έχει μια κυβέρνηση που προσπαθεί, με τη συμπαράσταση των πολιτών, να βγάλει τη χώρα από μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες», αναφέρει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, ως απάντηση  στην ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα
Φωτογραφίες

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness