Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σε επιφυλακή ο Δήμος Λαμιέων για την κακοκαιρία

Σε επιφυλακή για την εντονη χιονόπτωση και ο Δήμος Λαμιέων . Με τα διαθέσιμα μέσα παρεμβαίνει για τον καθαρισμό των δρόμων και την ρίψη άλατος , ενω εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται στα ορεινές περιοχές του Καλλικρατικού Δήμου και επιχειρούν για τον καθαρισμό των δρόμων . Από την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας έχει ζητηθεί η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ώστε να αποφευχθούν κυκλοφοριακά προβλήματα, ιδιαίτερα στον αστικό ιστό της πόλης.

Η Δημοτική Αρχή συνιστά  στους δημότες να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και σε περίπτωση που χρειαστεί να μετακινηθούν, πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες που θα χρησιμοποιούν κατά περίπτωση.

 

Για ιδιαίτερα προβλήματα, οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με το Δήμο Λαμιέων στο τηλέφωνο 22310 22202.

Χιονίζει, ακόμη και μέσα στην πόλη της Λαμίας, από νωρίς το πρωί, με τις εικόνες να είναι άκρως χριστουγεννιάτικες. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει στο οδικό δίκτυο . 

Στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια απαγόρευση στην κυκλοφορία, το ίδιο και στον δρόμο Λαμίας – ‘Αμφισσας. Χωρίς προβλήματα η κίνηση στον δρόμο Λαμίας-Καρπενησίου.