Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σε κλίμα συνεργασίας και ενότητας οι δημαιρεσίες στο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας

Την πρώτη του δια ζώσης συνεδρίαση για το 2022 πραγματοποίησε, σήμερα, το Δημοτικό Συμβούλιο Αμφίκλειας - Ελάτειας, προκειμένου να διεξαχθούν οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου , καθώς και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Ομόφωνα εκλέχθηκε στη θέση του Προέδρου ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Πόρρος, στον οποίο η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή ευχήθηκε  καλή και δημιουργική θητεία. Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τον απερχόμενο Πρόεδρο Κωνσταντίνο Τσιάμη, για την άψογη συνεργασία, η οποία οπως είπε η κ. Στιβακτή θα διατηρηθεί και στην συνέχεια , αφού παραμένει ως ενεργός και πάντα δραστήριος Δημοτικός Σύμβουλος. ''Ηταν υποδειγματικός, ενωτικός και ευπροσάρμοστος υπηρέτησε υπεύθυνα τον ρόλο του, επιδεικνύοντας ηγετικό πνεύμα και αντιμετωπίζοντας με σοβαρότητα τους στόχους αλλά και τα προβλήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της θητείας του. Τον ευχαριστούμε θερμά'' .Ο Κωνσταντίνος Τσάμης  κέρδισε και το φλουρί στην κοπή πίτας που ακολούθησε.
Οι Αρχαιρεσίες πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα συνεργασίας και ομόνοιας, με διάθεση επίλυσης των ζητημάτων που αφορούν τον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας  και άμβλυνσης των διαφορών προς όφελος των δημοτών .

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων