Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σε κλίμα σύνθεσης και συναίνεσης οι δημαιρεσίες στο Δήμο Λαμιέων --Ο Γιώργος Κυροδήμος νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με 35 ψήφους !

Σε κλίμα σύνθεσης και συναίνεσης ολοκληρώθηκαν  οι διαδικασίες συγκρότησης του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της επιτροπής Ποιότητας Ζωής .

Μετά τις διαδικασίες εκλογής Πρόεδρος εξελέγη ο Γεώργιος Κυροδήμος, Αντιπρόεδρος η Αλαφοδήμου Αικατερίνη και Γραμματέας η Ρουποτιά Σκαμαγκούλη Ευμορφία. Το  συναινετικό  κλίμα αποτυπώθηκε και στις ψηφοφορίες που ακολούθησαν , με τον πρόεδρο να εκλέγεται με μεγάλη πλειοψηφία , συγκεντρώνοντας 35 ψήφους , σε ενα δημοτικό συμβούλιο 41 δημοτικών συμβούλων . Εξι δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν λευκό . Το ιδιο αποτέλεσμα επαναλήφθηκε και στις αλλες δύο ψηφοφορίες που εγιναν για την εκλογή Αντιπροέδρου και Γραμματέα Δημοτικού συμβουλίου . Αναλαμβάνοντας τα καθηκοντά του ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος  Κυροδήμος εκανε την εξής δήλωση : «Θα είμαι πρόεδρος όλων των συμβούλων, η τιμή μεγάλη η ευθύνη ακόμη μεγαλύτερη, να έχουμε σαν στόχο να είμαστε μαζί με κοινό συμφέρον τον Δήμο και των πολιτών . Επιδιωξή μας να κάνουμε ένα δημοτικό συμβούλιο διαπαραταξιακό και ξεκινάμε με σκοπό τη βελτίωση του κανονισμού λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου  για να είναι το συμβούλιο ακόμη πιο ανοιχτό σε όλους τους πολίτες»

Σε ότι αφορά τα μέλη της Οικονομικής επιτροπής μετά από διαδικασίες μεταξύ των παρατάξεων εξελέγησαν στην Οικομνομική επιτροπή:

Τακτικοί:

Μπεσλεμές Δημήτριος

Τζούφλας Δημήτριος

Αργυρίου Δημήτριος

Ρούλιας Ιωάννης

Αρναούτογλου Θεόδωρος

Παπανικολάου Γεώργιος

Aαναπληρωματικοί:

Αναστασίου Κωνσταντίνος

Ξεφλούδας Κωνσταντίνος

Παπαχρήστος Αθανάσιος

Αλαφοδήμου Αικατερίνη

Τσακμάκης Δημήτριος

Σε ότι αφορά τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής μετά από διαδικασίες μεταξύ των παρατάξεων εξελέγησαν

Τακτικά Μέλη:

Ρίζος Δημήτριος

Αργύρης Αθανάσιος

Ζωγράφος Ιωάννης

Λάμπρου Γεώργιος

Καραγιάννης Στυλιανός

Πάπουτσας Νικόλαος

 

Αναπληρωματικοί

Ρουποτιά Σκαμαγκούλη Ευμορφία

Παλιούρας Γεώργιος

Κερπινιώτης Κωνσταντίνος

Χαλβαντζής Ζαχαρίας

Χαιρόπουλος Δημήτριος

Παπανικολάου Γεώργιος

 

 

 

Φωτογραφίες

   

randomness